Followers

26 December 2010

Lepak adik-beradik

Harini tak pegi meniaga Shah Alam ,
sbb mlm td family aku dari kelantan dtg umah mkn-2 .
Nenek wat laksa & laksam . Mak aku beli sate kajang 150 Cucuk .
Tuh pun tak ckup sbb family terlalu ramai . Hahaha
Aku dapat mkn 2cucuk jee sbb aku mkn laksa kelantan nie
mmng sedap tebaik dari ladang :D
So family aku plan nk g Wet World Pedas kat Negeri Sembilan .
tapi aku xikot lah , smua bdk2 kecik .
Cousin aku yg besar2 smua sibuk berpacaran . Hee
Then aku ajak Cousin pmpuan aku dari klntan nie , Nana .
pegi Times Square . Aku nak cri baju even almari penoh baju .
Biase laa Perempuan :))

Tapi last minute cousin aku tuh xjadi nk ikot ,
sbb aku kuar ptg2 . Tak biase lah nk kuar awal2 sgt . Hurmm
Aku pegi ngn Abang aku & Alip jee .
abah bg pinjam kete baru 4x4 tuh plak ,besttnyee .
Ajak kwn-2 smua busy kat kolej dah . Boringnyee.
Aku dah pegi TS jumpe brg yg aku nak pegi mkn Station Kopitiam.
Nak tgk movie smua start mlm , alip ajak main bowling
Aku kta nnty dia kalah . Hahaha

Last2 kami g Chow Kit kejap singgah kedai abah sewa kat org .
Org tuh jual beg , aku tgk lah bekenan .
Then org tuh kta amik jelaa byar nnty .
Sape taknak ! Amikk jelaa . Untung jadi anak tauke . Hahahah
Beli Sungless OAKLEY rm10 jee . Lagipun sungless tu lain dari lain .
Heee leh pkai g penang :)

Kami balik smpai je umah senja tu ,
Family aku tak balik lagi ,mak aku call suroh tutup
tapak niaga kat Tanjung Malim kat UPSI .
Hurmm penat xlarat ,tepaksa pegii .
Abg aku drive ngntok2 dah ,Takott !

Then balik On9 . Hahaha
Tgh gadoo ngn Afif ,ishhhh bencii !

3 comments:

  1. kau tak ikut mak kau g wetland semalam pesal? sia2 moksu wat sandwich sodap2.. :P

    ReplyDelete
  2. camne kau wat blog buleh masuk lagu aaa..? moksu tak reti

    ReplyDelete
  3. bkn xmau ikot moksu . Mak suro kuar ngn Nana tp nana xjadi plak . Moksu tekan music player tu nnty leh plih lagu

    ReplyDelete