Followers

21 July 2010

Wutevaa i Don't Care !

Sumpah meluat itu Pastry GIRL !!
I know lah dia staff qa just praktikal !
Tapi nak mara2 org xtentu pasal ,dat mean GILA !
X boleh ke ckp elok2? klu aku yg cari pasal xpe lah kau nak mara2 aku !
ishh nk tnjuk dia hebat bkn dlam kitchen lah wey .
if ade xpuas ati depan2 xpyah malukan aku dpan staf?
NOT MATURED !
Xpham aku? nak gado? My lecture xajar g praktikal utk GADOH !
i just go there for my study ,Dat's all !
bkn nk gadoh menggataii .argghhh
benci aku !
Please don't be hypocrit GIRL :))
PEACEEE!!

19 July 2010

Start My Practical



Huaahh dah sminggu qa start praktikal !!
Penat nyee jgn kate lah kan
Qa dapat kitchen section Thai,
Afif dapat Front Office (His LUCK)
Ika dapat F&B,
Syamil and Nizam sme ngn qa .
Sharman jee Housekeeping ,makin kuruss diaa /caiyoo

Today jee qa cuti dapat lah tlis blog jap :)
Macam2 ragam dlam Hotel The Regency niee
Semua ikot mood ,ade yg gatai ade yg diam .
Mcm2 ah and i still cntrol my iman supaya still with my BEE .hehe (syok la tu)

selama stay kat section Thai qa blajar mcm2 gak ah
Cara setting buffet ,masak nasi ayam ,kerabu ,nasi goreng ala Regency .
Wahh best sgt lbih g dpat Chef Kak Mashitah
Dia punye cara ngajar best sgt and dia pham ah kmi bdk2 kdang2 mlas kann .hehe

Nasib lah time rest jmpa jgk Si Afif tu klu x balik bru jmpaa
Kdang2 meluat gak ah Afif dok wat peramah ngn pmpuan2 kat hotel.
Tapi nk wat cmna en dah keje biar jela kwn2 xkesah sgt ah
(but nk tegor pmpuan jgn depan aku meluat tau x blknag xpe)
Jgn lebih2 smpai terangkat mmng xde maaf bgmu dh laa .PAHAM X ?? hahaha
Tapi lpas keje nie qa rase cmne ntah asyik nak mara gado jee ngn dia,
Maybee penat pas2 dgn xmandy lagi kuar rse xselesa
tuu keje nk marah jee.. So sorry if i hurt u :(
sayang awk sorang jeee .mwahxxx !

Ade mse i tlis2 g k .byessssssss



10 July 2010

I'm in Alor Star

Wahh akhirnye smpai jgk kat sini .
Best & excited ade kat sini & xsabar nak praktikal :)
Tapi yg merisaukan qa tmpat tnggal nie qa skrg ..
Mmnag selamat tapi stay sorang qa rase sunyi sgt!
Rindu nak stay ngn kwn2 kat kolej dlu rmai2 ! huh

Nasib ade afif disisiku.hahaha
Dia lah yg bwk qa kuar jln2 sementara nk tnggu ari isnin nie .
Thnkss bee jage qa .Sayang awkk !!

Hari tu sempat seharian bergosip ngn Ika .
hahaha terujaa tul kami .

Miss my collage friends :((

07 July 2010

Here I come Alor Star !

I'm so excited !!
Pejam celik dah nak g Praktikal rase kejap sgt sebulan cuti :(
Sape laa nak tlg mak and abah meniaga
Ade abg sibuk ngn kwn2 xpenah pikir mak abah cari duit cmne .humm
sedih nk tnggal pasal tu lah.
Hope my parent will be fine ! Abah jage ksihatan elok2 yer . Mak jage abah taw ! -_-
Sayang nk tnggal pun ade .hurmmmmm
Nanty pika dah keje xpyah susah cari duit dah k !
Love u miss u !

Nak g nie qa stay kat hotel uh ! Amin2
sbb atas bntuan mak mertuaku berckp dgn mak qa pasal hostel yg misteri tu.hahahah
Thnkss Mama and my mom yg dah paham keadaan cmne :)

And xlupa kpd Afif Hussin sbb awk yg bnyk ssah pyah cari
bilik untk qa stay sne :)
I know u lovee mee .hahaha
Miss u a lot bee !!


02 July 2010

I feel GOOD !

Hahaha now i'm perfectly 100% OKAY !
Now just confused psal umah time praktikal :(
cmne eh?
Klu stay dlm hotel rm250 ebilik lengkap smua ada
Hostel kat hotel bnyak jiran2 cina,and mlm gelap !
Family afif ade flat ,tp flat tu jauh dri hotel :(

Hope abah bg stay kat hotel ,HAHAHA

Busy la skrg nie tlg mak meniaga ,
Nak cri duit beli kasut baju utk keje nnty .
Susah2 ,hahaha
Dah la kena pegi sendiri nek bus lak tu sedihhnyee
Bwk brg bnyk2 :D

i miss him ;(
i miss collage
i miss friends !