Followers

18 January 2012

100% in Love


Guess what aku nak kahwin dah Hahah joking dowww ! Tapi itu lah tajuk bila aku in call dengan Afif sampai pengapit pun kitaorang dah plan ,aku pun tak tau topik tu buat kami nak letak call pun sayang haha :)) Yes I admit memang kami dah takde benda nak gaduh-gaduh macam dulu mengamuk merajok tak tentu pasal benda simple pun nak diperbesarkan now dah takde just cara dia layan macam baru couple semalam je alahai sweetnyee pempuan mana tak cair doww kenal dulu bapak garang baran tak kena gaya buat tu tak kena sekarang sweet nak mampos ,bila ditanya kenapa katanya sbb sayang laa Ceh cehh I know bila Afif baca nie dia akan sengih and akan teros kutuk aku Erghhh ;O

Seriusly memang itu lah impian kitaorang nak beli kereta besar untuk buat berniaga merata-2 satu malaysia hehe Lepas tu beli rumah then kahwin nak yang simple jee tak nak terlampau membazir sebab kami nak kahwin cara Islam bukan cara Melayu :)) Kiteorang start niaga Insyaallah bulan March nie kalau takde halangan ape-2 .Bak kata orang kawan lama-2 manisnya hilang nanti sebab tu kalau boleh nak cari harta cepat kawin cepat ,bukan sebab gatal nak kahwin tapi sebab nak hilangkan fikiran negatif orang lagipun aku nak hubungan aku ini halal :) Mak Abah pun okayy je nak kahwin sekarang pun boleh tapi biarlah guna duit hasil titik peluh sendiri kan Sayang ?haha Nak kahwin agama pun kena mantap kan taknak lah terlampau moden sampai lupa agama ,sekarang pun aku dah mula titik beratkan solat ,dah tak cabut bulu kening Insyaallah slow-2 lah kan kalau nak berubah doakan aku kawan-kawan :)

I Miss You Afif :)

12 January 2012

Gold Coast Morib

Assalamualaikum :B
7 January 2012 haritu family aku plan pegi holiday kat Gold Coast Morib Selangor bukan Australia taww ramai yang sangka aku pegi sane ,Ya Allah belum tiba masanya :) 2hari 1malam jee sebab moksu dapatkan bilik yang harga berpatutan Hehe Harga 1 bilik dalam rm300 lebih kot ,act swimming pool dia je best macam sunway lagoon kena bayar lah dewasa rm25 budak rm15 tapi sebab check in sane dapat 2ticket free .best lah besar jugak waterpark dia tapi slack pantai dia abu mayat ade pub untuk orang cina nak lepak situ pon kena halau kott ,yang best dalam bilik ade jacuzi besar gila aku habiskan masa dalam tu je HAHAHA stay sehari pun dah puas HAHA Masa nak balik tu baru singgah Gold Coast Sepang palm tree :) situ baru rancak orang ramai pantai banyak orang picnic and hotel dia tengah pulau Ya Allah cantikk sangat ! Tapi mahal satu shaley rm600 HOHO Okayy enjoy my picture :)

Cantik tak outdoor restoran hotel nie :)

Muka mak yang dipaksa senyum x)

Belakang tu laa Gold Coast Palm Tree tak nampak eh ? Kehkeh

1 2 3 !!!

Cakk ! Abah yang semangat bawak bejalan even sakit ;(

08 January 2012

New Year Celebration !

Hello uollss :) Hurmm dah seminggu new year baru nak update kan sumpah malas nak bukak latop dekat BB hari-2 mengadap benda sama HAHA Mase new year tu Sasya & Myra lah gedik nak pergi I-city aku cuak jugak nak pegi takot Afif bising kan dah janji tak nak kuar new year bahaya :( Buat macam mana hati kawan kena jaga jugak Hehe Nasib masa pergi lepas baru balik niaga tak lah Afif bising sgt explain kat dia macam-2 baru dia okay ,lagipun I-city tu banyak family bukan ade ramai jantan tak guna .First time aku masuk rumah Ice tu nama je orang KL tapi tempat mcm tuh tak pernah masuk memang sejuk giler dah pakai selipar memang kaki cram weh ! Kesian Sasya kurus sgt sampai nangis dia haihhh teros kiteorang keluar sewa kasut rm10 .kasut PHUA CHU KANG ! Kiteorang decide nak balik awal sebelom meletopn nye bunga api tapi jalan Ya Allah punye jem jalan sana tutop sini tutop memang bengang gila ! last2 tengok bunga api kat dalam kereta jee last2 sampai rumah dekat 2pg memang semua tidor dah la abang and adik aku memang tak balik dah last2 tido rumah Sasya nasibb ade jugak tempat tidoo :D

Selamat Tahun Baru Semua yang mengenali aku ,maaf kalau ade silap aku yang nampak atau tak nampak ,maaf kalau ade yang tak tegor sampai sekarang selagi aku tak tahu mana silap aku selagi itu lah aku berdiam diri -Silent is better - Azam tahun baru nie aku nak jadi OKB boleh orang kaya baru :) Harap semua yang dirancang menjadi .