Followers

12 January 2012

Gold Coast Morib

Assalamualaikum :B
7 January 2012 haritu family aku plan pegi holiday kat Gold Coast Morib Selangor bukan Australia taww ramai yang sangka aku pegi sane ,Ya Allah belum tiba masanya :) 2hari 1malam jee sebab moksu dapatkan bilik yang harga berpatutan Hehe Harga 1 bilik dalam rm300 lebih kot ,act swimming pool dia je best macam sunway lagoon kena bayar lah dewasa rm25 budak rm15 tapi sebab check in sane dapat 2ticket free .best lah besar jugak waterpark dia tapi slack pantai dia abu mayat ade pub untuk orang cina nak lepak situ pon kena halau kott ,yang best dalam bilik ade jacuzi besar gila aku habiskan masa dalam tu je HAHAHA stay sehari pun dah puas HAHA Masa nak balik tu baru singgah Gold Coast Sepang palm tree :) situ baru rancak orang ramai pantai banyak orang picnic and hotel dia tengah pulau Ya Allah cantikk sangat ! Tapi mahal satu shaley rm600 HOHO Okayy enjoy my picture :)

Cantik tak outdoor restoran hotel nie :)

Muka mak yang dipaksa senyum x)

Belakang tu laa Gold Coast Palm Tree tak nampak eh ? Kehkeh

1 2 3 !!!

Cakk ! Abah yang semangat bawak bejalan even sakit ;(

No comments:

Post a Comment