Followers

29 June 2011

Mengemas Rumah (:

Soryyy kepada kwan-2 aku memang sibuk sekarang nie nak kuar memang tak sempat dgn nak pindah rumah bnyak benda nk kena buat kalau aku tak meniaga Soryy :(
Nie baru je mengemas belakang umah penat der ! Lagipun aku nak saving duit sikit nak Ramadhan nie aku kan dapat tapak Masjid India fuyooo xkuar kerete baru tahun depan tak tau lah .Aminn ! Hahaha
For My Darlings , dah start sem 4 nnty kat Penang jgn nak gatai sgt lahh noo ! Nanty i dah kurus i balas dendam Hahaha JOKE ! Take care okay xde sape2 nak jge awk kat sne dah. Nanty lepas raya saya datang kat awak kite lepak ramai-2 okay rinduunyeeee :)

Okay semalam kwn mak banyak tegor aku knapa dh kurus ? Aku kata xkan kot bru diet nak masuk 6 hari ? Alhamdulillah laaa klau nmpak perubahan skit-2 :)
Semalam Abah tunjuk kedai Masakan Arab kat kg Baru teringin nak pegiiii !!
Afif cepat lah dtg KL kte lepak shisha malam-2 kat situ mesty romantic glerr !
Hahahaha heart you

27 June 2011

Frust Menonggeng !

Hahaha frust la Afif masuk kolej 5July nie camn nak dtg KL tak sempat lah kan ? Sedihhnyaaa :(
Aku paksa every week trun KL lah eh ! tak pelah tak jumpe pun tak pe janjii tak lost cntct :)
Harini genap 4hari xmakan NASI ! Hebat x aku makan lauk jee AZAM Raya nak kurus skit tp xmau Kepeng ! Wish me luckk guys <3


I Miss You ;/
Happy 1 year 10 months Sayang !

26 June 2011

love this fact again ♥

If you fight like a married couple, talk like bestfriends, flirt like first love, protect each other like brother & sister, it's meant to be ! ♥ ♥ ♥


Anak Buah Afif :)

20 June 2011

Happy Fathers Day !


Happy Father Day to my beloved Abah Abd Halim <3

Thnkss sebab jaga pika smpai besar cmnie !
Thnkss sebab sporting dalam segala hal , tau kdang-2 anak Abah nie sexy skit tp masa muda jela nak pakai camnie pun nasibb abah xbnyak bebel sgt mak jee kan kan Hehehe
Pika mintak maaf kalau slalu bngun lewat smpai Abah nak lunch pun jadi lewat sbb tunggu Pika masak soryyyy :/
Tapi pika bangga dapat Abah yg lawak cam , garang mse Pika kecik jee skrg sporting Hehe
Abah jage kesihatan elok-2 yer bila tgk Abah sakit rse sedihh je ble masuk wad lagi ahhhh :((
Kami adik beradik still perlukan Abah ! I loveee youuu <3





16 June 2011

13 June 2011

Sudah LULUS !

Alhamdulillah aku amik exam memandu LULUS ! 2kali baru lulus tak pelah syukur sgt2! Memang excited sgt-2 ! Hahaha mak aku dgr je memang tak perli dah lah kan ? Mak suro beli 2nd hand pnye kereta je its okay laa jnji aku ade kereta Hahah

- For Afif Hussin , pandai tak sy ? Mesty awk doa bnyk2 kan smalam Hahaha Lebiuuuu <3

Semalam bawak adk-2 aku jalan Wangse Walk bawak tgk movie Karak best jgk laa. Abis duit gak ah kat dorang nie mintak mcm-2 ! Hahaha Okay mse jalan tuh jumpe Baba ! Bpak tekejott makin sihat jee :) Couple ngn org Utara mcm tuh kot ! Hahaha Miss u Baba !



09 June 2011

GAGAL !

Erghh tadi g amik exam drive kat danau kota aduh lg 2mata je nak lulus ! Haihh balik rumah kena perli je ! Saboo jelaa,nak g test balik Isnin nie kena study betol2 :) wish me luck ! Aminn !

02 June 2011

love this fact ♥

'Percaya atau tidak,kadang kala apabila sampai satu tahap hidup seseorang manusia itu ia akan melupakan segala budi baik seseorang yang dia sudah lama atau baru kenal hanya disebab dendam atau ketidakpuas hatian,maka trjadi la prtengkaran, bermasam muka dan segala budi baik dan prtolongan yang pernah dihulurkan hanya la dipandang sebagai angin yang lalu'