Followers

18 January 2012

100% in Love


Guess what aku nak kahwin dah Hahah joking dowww ! Tapi itu lah tajuk bila aku in call dengan Afif sampai pengapit pun kitaorang dah plan ,aku pun tak tau topik tu buat kami nak letak call pun sayang haha :)) Yes I admit memang kami dah takde benda nak gaduh-gaduh macam dulu mengamuk merajok tak tentu pasal benda simple pun nak diperbesarkan now dah takde just cara dia layan macam baru couple semalam je alahai sweetnyee pempuan mana tak cair doww kenal dulu bapak garang baran tak kena gaya buat tu tak kena sekarang sweet nak mampos ,bila ditanya kenapa katanya sbb sayang laa Ceh cehh I know bila Afif baca nie dia akan sengih and akan teros kutuk aku Erghhh ;O

Seriusly memang itu lah impian kitaorang nak beli kereta besar untuk buat berniaga merata-2 satu malaysia hehe Lepas tu beli rumah then kahwin nak yang simple jee tak nak terlampau membazir sebab kami nak kahwin cara Islam bukan cara Melayu :)) Kiteorang start niaga Insyaallah bulan March nie kalau takde halangan ape-2 .Bak kata orang kawan lama-2 manisnya hilang nanti sebab tu kalau boleh nak cari harta cepat kawin cepat ,bukan sebab gatal nak kahwin tapi sebab nak hilangkan fikiran negatif orang lagipun aku nak hubungan aku ini halal :) Mak Abah pun okayy je nak kahwin sekarang pun boleh tapi biarlah guna duit hasil titik peluh sendiri kan Sayang ?haha Nak kahwin agama pun kena mantap kan taknak lah terlampau moden sampai lupa agama ,sekarang pun aku dah mula titik beratkan solat ,dah tak cabut bulu kening Insyaallah slow-2 lah kan kalau nak berubah doakan aku kawan-kawan :)

I Miss You Afif :)