Followers

31 May 2010

Jeng jeng ..






SUPRISEEEEEE !!!

Happy Birthdayy Afif Hussin !!
Qa plann ngn kwn2 afif nak wat suprise party kat 'kedai kak mas'
Sekaly ngn pak guart collage join .hahah
Dia dgn tgh mkn maggie syok habiss lahh TEKEJUT !!
Plan nak baling telur tepung tapi kedai rmai org ;(
ada hari boleh BALASS..

Sriusly first time lah i beli cake and suprise kan someone !
hahhahaha

ILOVEYOU the way you are bee <3

28 May 2010

Happy Birthday Afif Hussin

YOUR LORRYY .hahaaha

Happy sweet 19teen bee,
Awk dah tua and stop ur hot temper okay!
qa syg awk afif !
Qa tau awk nk hdiah lorry control tu tp i dont enough my money lah :(
But time cuti sem i try beli u something k .
Hope bee pham k,bkn qa kedekut taww
If awk xbalik alor star and qa xblik KL skrg msty kita tgh celebrate skrg nie kan ??
Its okay jmpa awk kena tepungg la nnty ,hahaha


Honestly,
Afiqah Halim


27 May 2010

Final Exam + Assingment ??



Fuhh bru semalam final exam for cooking .
Qa masak masakan thai ,
Sup Ayam ala Thai,Nasi Goreng Kerabu,Kerabu Mangga Tuna & Pisang Syrup
Emm senang je masakan qa pilih niee sbb tuh cepat siap ,hahah
Lecture pun kta sedapp just sup tuh oily sgt its okkay :)

Dah lepas exam tuh ade presentation Safety&Sanitation
4 slide tuh PENATT ,smpai tetdido mengadap latop ;(
Penat dlm kitchen xabis g pas2 kena present sok pg lak .huh!

Noww smua dh setle just tnggu exam 31 Mei nie plak..
Wish me luck friend <33

And smlm Anivessary 9 Month wih Afif Hussin.
ILOVEYOUU bee <3
Can't wait for ur birthday tommorow sygg 29Mei.




24 May 2010

My heart empty

Sedihnyeee :(

Harini perang besar ngn Afif pasal benda kecik je pun.
Aku xtau aku just tanya dia apa dia nak masak
for amali amali msakan dia tapi dia mara2 apa ntah
Qa pun xtau..

Qa mntak break up sbb qa xtahan dia maki qa..
Hati Qa terase sgt bila dia wat cam tuh..
Qa respect dia selama niee
Just mintak dia jgn kasar ngn qa
Memang xske laki kasar2 :((

Nape susah dia nak sebut prkataan MAAF !!!!

22 May 2010

Kenduri Kolej Komuniti Kepala Batas




Bestnyeee Makan Freee !!

Fuyyooo save bajet arini mkn free
KK Nibong Tebal kena msak utk 2 ribu orangg!!
Mana bnyak pun kan,kesian gila kat kwn2 qa yg kena msak
sbb dorang terpilih ..
Qa terpilih jadi tetamuu jaa ,hahaha kena dgr ceramah :)
Ceramah plak cite pasal KEGUGURAN BAYI .. agak sentapp gak ahh ..

Chef kmi & kwn2 masak Nasi Minyak ngn Gulai Daging ,
sedappp sbb bnda lma xmkn bnda cm tu ,hahaha
Dah mkn kami yg tetamu kna serve mkanan kat tetamu lain plak..
Ramaii oooo .Dah la dgn heels bju kurung panas lg
Its occayy kmi enjoy sgt :)

Afif pulak busy serve VIP,muka bebaii je penat ,hahaha
Xdpat spent time lame ngn dia sbb qa kena naik bus balik kolej awal .
Its okaayy qa dpat brgmbar ngn dia gakk ,hehe

Qa pun balik lah and teros tidoooooooo :O



21 May 2010

Meesyyyyy

Soryy g mkn td xtnggu ,Xsengaja lahh ! Iloveyou <3

Sok ade Kenduri kat Kolej Komuniti Kepala Batas Penang,
Tak tau nak pkai baju ape coz qa just tetamu yg dtg mkn jee.
Afif kene serve tetamu VVIP so time kenduri kami xleh bersma.sedihnyeee .
Its okaay ade kwn2 lain :) Hope bleh enjoy kat sane ,fuhhhhhhhhhhhh



I MISS MY BESTIES MYRA & SASYA !!

20 May 2010

Mohd Afif Hussin


Nice to know u Afif . Acctually,dia funny sgt && GARANG occayy ! Qa knal dia time masuk collage lah,serius xsangke bleh rapat and kenal dia coz first tgk dia rase cam menyampah wat bajet hott pee..hahaha mula2 just acting cam scandal dh lame2 dia try nk lbih srius so i accept it ;)) Dat date in 27Ogos2009 !! Dia mmng seorang yg teramat caring xpenah lg couple dpt guy like him.Like qa nk kuar msty dgn dia bcoz xnak ade guy lain ngorat2.hahaha klakar2.Tp dia hot tamper srius klu tgk dia marah agak gerun && rase nk masuk kaki kat mulot dia,KUANGJAQQ !! haa He always do the best coz nk qa nmpak dia yg terbaik dari guys yg qa knal slama nie.Only me know sacrifice that he do it to me <3>

p/s : I know u love me and I can see it <3

19 May 2010

Continue My Study


STUDENT LIFE !!
Qa now study in Penang kat Kolej Komuniti.CourseHotel&Katering.Couse nie fun klu btul2 minat and betul nk blajar la,haha.Qa jauh dari parents n blaja hidup berdikari.Susah gak la mula2 nanges jee ingat mak :(
Its Okayy lme2 qa dah okay n mule enjoy lepak ngn kwn2 kolej.Dh hampir setahun study kat sni and nk msuk praktikal kat Alor Star,Kedah in The Regency Hotel.Tak sabar sgt2.Mcm mane laaa kan idup kat sne.kat sini pun mcm2 dugaan dtg.Tabah jela..huhu kat Collage nie jgk i find new BOYFIEE<3.I wiil story about him.Dont Worryy MMUAAAAAAAAAAAAhhhhhhhhhhhh !!

Come back for Blog !


hey,Afiqah Halim is back ! Dlu qa pnah ade blogger nie tp lupe pasword n email so wat la lain .
Misss to writing in this blog <33