Followers

27 July 2011

Selamat 1 Tahun 11 Bulan !

Selamat 1 tahun 11 bulan Afif Hussin :)
Sekejap je rase padahal baru je rase gedik-2 ngn awak Bahaha
Saya tau la lepas awak bce blog nie nak perli-2 kan biar lah belog saya !
Rindu nak pegi CC dgn awak ,pegi pasar malam, kongsi makan dgn AWOKK !
Macam mane nie RINDUU ah !

Ingt tak gambar nie ?
walau apa pun yang terjadi
ingatlah
yang saya betul betul perlukan awak
saya rasa awak pun rasa macam tu jugak :)

saya tau mlm nie saya tak ade dgn awak
tapi awk still boleh sengih cam kerang busuk kan ,
sebab saya tau awak akan check blog saya :)
Amikk cake nie makan HAHAHA

Walaupun kite bertengkar mcm anjing & kucing
maki hamun semua ada tapi saya tau saya EGO !
Sebesar mana pertengkaran kita masih ada cara nak selesaikannya kan BEE ?
Saya tak pernah lupakan awak
masa susah senang kita takde motor meronda Bahaha

' Sory jiwang sikit malam ini tgh rinduu giler '
ILOVEYOU

26 July 2011

Ramadhan Menghampiri


Yeayyy nak puasa dah teringat masa kat kolej first SEM :) Sweet sgt si dia tu lah semua benda nak amik hati lah konon biase lah baru nak kenal-2 HAHAHA bile dh lame kenal baru ku tau dia nie panas baran ,cemburu buta PERONGOIHH ;) Rindu murtabak rm2 awak bg saya tuh . Hehe rindu nak sahur ikan sardin dgn kwn-2 beli beras minyak masak tp hangat-2 taik ayam dah lama puasa pakat semua tak bangun sahur dah ! Berbuka pon mkn luar jaa yelah duit dah saving Hehe Bilee lah kenangan tu nak muncul balik ? Sumpah bapak rinduuu !!

Ramadhan ini aku meniaga Bazar Ramadhan Masjid India maybe susah nak update blog yelaa dari pukul 11pg-11mlm comfirm balik umah tidoo teros ! Sibuk sgt takde cuti harap-2 dapat kumpul duit untuk holiday lepas raya ,nak rehat puas-2 Ehemm .
Semalam ade beli jubah untuk jual so kalau korang nak tgk ADD Facebokk TeenageWardrobe okay sikit je aku upload tak larat lah nk jadi photographer HAHAHA

23 July 2011

too many stories read this !

Heelllloooo Blogger ! Okay memang sekarang kawan-2 aku agak kalot sgt plan holiday lepas raya. Memang tiap hari tweet or msg tnye benda same . Excitedd lahh mesti meriah jeww rinduu zaman kolej :) Yang aku mintak Mashitah & Salwa tu bebaik lahh cepat skit kita nak p enjoy nie ! Hahaha


Hari Rabu hari tu g tempat memandu cikgu aku tuh garang nape ? Aku tak suka org garang-2 rilex ah skit ajar aku budak baru belajar paham tak ! Dah la driver yg ntar aku balik tuh mnggatal nak mamposs HELP mee dari org tua gatallllllllll :( lagi rm300 nak bayar lesen ishhh tension betol !

For my Afif , I still LOVE youu !

18 July 2011

1st time pegang stereng ;D

Okayyy benda nie agak memalukan tapi pngalaman yang best sgt² . Aku masuk kelas memandu lah first time pegang stereng nie cam ape g boleh lah xsusah mane just kena belajar slow-slow :D Abg yg mengajar tu kata aku kalot tekan minyak bagi laju kereta Hahah yelaa slow nye bwak gear 1 bapak boring nak race Bhaha Yang paling lawak dia suro aku berhenti mengejot terlanggar motor yg tgh parking Opssss SORYYY Haaaa Nasib dia xmarah aku sgt berani ah marah aku sepak mau ?? Ape-2 pun aku syokk sgt biar lah nak over pun :D



15 July 2011

Berbelog dalam BB ?



bhaha first time tulis blog dalam bb kecik tak puas tp sbb kan pc umah tu tnggu masa nak mampos je :( cepat laa abah beli pc apple 'ade hati nak kena belanja lg' hehe ;( afif suro jumpe mama dia kat umak kak nini nak pegi tp takde transport ah klu ade qaqa pegi okay hhuhuh okay ah meluat taip dlm screen kecik ! nak ipad pleaseeeeeeeeeeee !!!

14 July 2011

Mai beli mai belii

Harini happy sgt ! Bulan puasa hari buat duit aku and excited for holiday lepas raya Hahaha Ika nak post kuih raya utk aku jual kat sini dia bagi rase dulu kuih raya dia padahal dh rase banyak kali ;D Tk sabar nak bulan puasa :) lagi satu tadi tweet ngn Wawa dia cte pasal PJJ ,best teringin tapi parent aku cakap suro meniaga je lah Huhuhu Sedihnye . Tadi pun Mas call ajak holiday new year kat Thailand ewahh ewahhhh teringin nak pegi tp Abah and Afif kata benda sama bahaya g tempat org , so kena pikir 100 kali okay Mas ? Ape ape punn lepas raya aku mai kat HAMPA semua :) XOXOXOXOX ;D

10 July 2011

Dup Dap Dup Dap !

thnkss Awok tgk movie ngn Saya 'Cinta Itu Milik Kita' (:


Hello you all mesti tgh tunggu aku update blog kan Bahaha *perasan ! My dear Afif dtg KL 3 hari jep tp macam 3jam je rase . Puas jgk lah jalan-2 KL sebelum perhimpunan BERSIH tu (: tak shopping pun sebab tak de mood nak membeli kot Hee kiteorang makan-2 je best dapat date 3hari berturut (: Afif tunaikan janji dia nak tgk movie "Sekali Lagi" dgn aku sebab tu dia dtg KL kot benda tak plan pun . Movie tuh best gilerr sweet ayat dia "Saya janji akan sayang awak sampai bile-2" Hahaha aku suroh Afif cakap cam tuh jgk ! Memang takde gadoh lah cuma penat jelaa balik lewat-2 nak kena kuar ngn dia balik awal pg kalot kuar dah :D
Tadi sebelum hantar Afif kat Puduraya dtg lepak umah Kak Afif "Ninie" dlm kul 10pg cam tuh la dapat jumpe Adam rindunyeeeee kat budak tuh gatai cam Acu dia gak Hehehe
Than g makan kat Sentul Mee Rebus . Terima Kasih kak Nini ngn Abg Anip belanja makan :D
Afif betolak Penang kul 6 kteorang dtg awal plak so lepak puduraya 1st time dalam hidup wat date kat Puduraya ! Hahaha I will miss you Afif , bulan puasa dtg KL lagi tau mai g bazar ramadhan KL pulak :) Study elok-2 sygs ! ingt taww dpt biasiswa belanjaa qa tshirt BATMAN ! ILOVEYOU !!!

Colgate Smile :D

at Ikeanoo <3

Nike VS Vincci



05 July 2011

Tak Puas Hati ?


Hishhh harini bikin panas aku je salah ke aku post kat FACEBOOK aku "Jangan kacau saya ,boyfriend saya garang ! salah ke aku post sampai nak cari pasal ngn bf aku pulak ! Salah ape bf aku kat kau ? Alahh setakat tak puas hati benda yang dah lepas marah aku jangan babitkan bf aku . Aku tau salah aku dulu tapi benda dah setel elok-2 org tu pun dah ade gf happy je aku tengok ! tolong ah matured sikit cari gadoh dalam fb euwwwwwww ! LOSER MAN ! aku dah remove Hahaha

Now aku tak puas hati pasal kerenah pelanggan yang menawar ikot suka hati dia je ! Please lah pikir sikit klu brg tuh modal rm18 harga aku letak rm38 lah kan paling last menawar rm30 ade ke mintak rm25 or rm20 astaga nak makan ape macam tuh selalu orang yang berpelajaran tinggi yg kerja hebat2 nie la menawar gila-2 kata pandai sgt takkan xboleh pikir keuntungan barang camne kualiti lagi haihh sabo jelaa . ade barang modal rm25 la jual rm50 la last harga rm40 lah kan kadang-2 costumer mintak harga rm30 astaga tgk kualiti jenis kain tu la.takkan meniaga penat nak untung rm5 :( lagi stu pling menyampah costumer indon dorang tau nak murah cam kat negara dorang kdang-2 mintak harga rendah dari modal haihh memang menyirapp layan org camnie ! Nak murah g beli borong lah macam2 dapat tekanan !!

Afif Sayang I miss You ;(