Followers

26 July 2011

Ramadhan Menghampiri


Yeayyy nak puasa dah teringat masa kat kolej first SEM :) Sweet sgt si dia tu lah semua benda nak amik hati lah konon biase lah baru nak kenal-2 HAHAHA bile dh lame kenal baru ku tau dia nie panas baran ,cemburu buta PERONGOIHH ;) Rindu murtabak rm2 awak bg saya tuh . Hehe rindu nak sahur ikan sardin dgn kwn-2 beli beras minyak masak tp hangat-2 taik ayam dah lama puasa pakat semua tak bangun sahur dah ! Berbuka pon mkn luar jaa yelah duit dah saving Hehe Bilee lah kenangan tu nak muncul balik ? Sumpah bapak rinduuu !!

Ramadhan ini aku meniaga Bazar Ramadhan Masjid India maybe susah nak update blog yelaa dari pukul 11pg-11mlm comfirm balik umah tidoo teros ! Sibuk sgt takde cuti harap-2 dapat kumpul duit untuk holiday lepas raya ,nak rehat puas-2 Ehemm .
Semalam ade beli jubah untuk jual so kalau korang nak tgk ADD Facebokk TeenageWardrobe okay sikit je aku upload tak larat lah nk jadi photographer HAHAHA

No comments:

Post a Comment