Followers

30 June 2010

Confused??

Why i think he like bored to me??
Jarang msg..
Tak mara if qa x msg x call??
Why awk cam biase jee..
Biase nye bnyak tnya..

Alasan awk BUSY??
Qa xtau awk busy pasal ape?
Buat ape?
Kat mane?
Qa dh xtau smua tu..
Fine if busy i can understand but leave some msg lah! Tell me!

If qa mengacau ke?bgtau lah..

Seriusly qa penah kena cmnie dulu
& cepat bosan ble lelaki wat cmnie !! arghh

28 June 2010

He so SWEETT PEWITTT





Kerja kerja Penatt

huuuuu penat nye dis week busy tlg my MOM !
kena ikot bntot mak je..
beli barang niaga ,pegi pasar beli brang dapur .
And then ari2 kena tolong mak niaga .
Xde mase nak hangout sgt . Its okkayy i have GAJI tawww !! haha

hari tuu je sempat g wagsa walk ngn Myra & Sya
Miss them lah !! ;((
Kami men boling ,gossipppppp then shopping ! haha

Sriusly rase pelik jee lepak2 kat KL nie
sbb dah lame xkuar ,aiyoooo yoy yo..
Btw bgus jgk ah xkuar duit pun xbnyak abis
And xlah AFIF pk bukan2,hahaha

Penat lah :(


17 June 2010

Lagenda Budak Setan Moviee

Acctually xplan pun nak kuar mlm nie
Tapi dah abg ajak jgk so kuar jgk lah
Org belanja ,hehehe
Tgk movie kat wngse walk Lagenda bdk Setan ,
Sedihh n romantic ... best nyee klu dpat tgk ngn yang tersayang..

Tapi....

Qa gado ngn dia arini :((
Dia xska qa kuar balik 2 - 3 pagi ..
Qa xsngaja & x plan pun bnda jadi cmnie..
Ntah la qa wat smua xkena
Xkan holiday kena dok umah tdo on9 ? BORING !
I need my life jgkk
Why??? dia xphm keadaan qa
Tensionnnyeee!!!!!

16 June 2010

All finished !

Lama x update blog ! busy la ! huh
Ulang alik umah afif kat alor star ngn penang
Sejam lebih gak la.huu
Afif suro teman mama dia yang dok sorang2 so qa teman lah <3
mcm2 jadi last minute cmnie

Mlm td ade Mess Night for Abian tuu..
Fuhh meletupp abiss kawan2 ku .hehe
Itu last day kami kumpul rmai2 than g Praktikal 6 bln .
SEDIHNYEEEE!!!!
Good Luckk !!

With my bee <3
Afif bnyak luangkan masa dia ngn qa sebelum kmi cuti sem nie .
Best sgt dapat ulang alik ngn dia dalam kereta
even sekejap jee.huhu
Lpas mess night kami over night lepak Gurney & Queensbay
ramai2 lahh!
Qa tau afif berat hati nak g sbb dia nk blik alor star lpas mess night abis
tp qa wat perangai dia bwk jgk qa jln2 .
Thnkss sayangg...
Qa hargai sgt ape awk wat . I love you so much !

Now qa kat kl dah
Kena kerja ngn my mummyy & lepak ngn my besties ,Miss u guys !

08 June 2010

Nak Cuti dahhh ..

Fuhh pejam celik nak cuti dah!
Pas2 dah xjumpe kwn2 yang lain
Mesti rase len mcm jee,
Xleh nak bkak puasa sama2 lepak sma2 dah
SEDIHHH :((
Sabtu nie g umah Afif kat Alor Star.
Teman mama dia sorang2 je kat umah.
Nak masak untk mama ,hehehe

Isnin pulak balik kolej untuk prepare PromNight Collage lak
Penat penat .huhu
Tapi dapat enjoy ngn mmber kat sni sebelum cuti niee :)




07 June 2010

Sedih nyee :(

Nape dia kate aku nk bg tgk bdan aku kat smua org!
Bnda blakng qa ternmpak xsengaja,
jgn la perbesarkan .
Klau tension jee bnda kcik jd besar !
Agak2 ar nak mara tgk tempat ahh ,sakit hati tull !!

Qa dh happy ngn awak bwak qa jln2 stu penang
Qa ingt kta x lah gado pasal bnda kcik!
ishhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

Tadi dah la ade exam amali F&B .
Alhamdulillah bleh wat ! <33

01 June 2010

* Feel this lyric ! So sweet !

(150 juta-Fyn Jamal)

Untuk kali keseratus lima puluh juta
Mereka tanyakan engkau soalan yang sama
“Eh kenapa kau masih lagi mahukan dia?”
“Apa kau buta, apa kau pura-pura suka”

Di seratus lima puluh juta kali itu
Di depan semua engkau tarik tangan aku
Yang sedang buat muka kosong tak ambil tahu
Sambil ketawa engkau bilang satu per satu

“Dia mungkin bengis seperti singa”
“Tapi dia nangis tonton cerita Korea”
“Dia mungkin keras bila bersuara”
“Tapi dia jelas, jujur apa adanya”


“Aku lagi kenal dia”

Dah lebih seratus lima puluh juta kali
Aku pesan padamu apa yang bakal jadi
Engkau dan aku ada mungkin tidak serasi
Engkau sangat manis, aku ini pula dawai besi

Di setiap seratus lima puluh jutanya
Aku pun dalam hati semacam tak percaya
Apa kau lihat pada aku jujurkan saja
Terus kau cubit dagu aku, sambil berkata

“Saya mungkin baran tak kira masa”
“Tapi saya tahan kalau yang salah saya”
“Saya mungkin saja keras kepala”
“Tapi saya manja bila kita berdua”

“Saya kenal sayang saya”

Buat apa dicerita
Bahagia kita rasa
Biar tak dipercaya
Peduli orang kata

Baju ronyok tak apa
Asal pakai selesa
Berkilau tak bermakna
Kalau hati tak ada

Aku lebih bengis dari sang naga
Tapi bisa nangis semata demi cinta
Suaraku keras tak berbahasa
Kerna aku rimas gedik mengada-ngada

Aku mudah baran tidak semena
Mana boleh tahan angin cemburu buta
Dan aku sengaja tunjuk keras kepala Aku punya manja, kau saja boleh rasa