Followers

26 December 2010

Lepak adik-beradik

Harini tak pegi meniaga Shah Alam ,
sbb mlm td family aku dari kelantan dtg umah mkn-2 .
Nenek wat laksa & laksam . Mak aku beli sate kajang 150 Cucuk .
Tuh pun tak ckup sbb family terlalu ramai . Hahaha
Aku dapat mkn 2cucuk jee sbb aku mkn laksa kelantan nie
mmng sedap tebaik dari ladang :D
So family aku plan nk g Wet World Pedas kat Negeri Sembilan .
tapi aku xikot lah , smua bdk2 kecik .
Cousin aku yg besar2 smua sibuk berpacaran . Hee
Then aku ajak Cousin pmpuan aku dari klntan nie , Nana .
pegi Times Square . Aku nak cri baju even almari penoh baju .
Biase laa Perempuan :))

Tapi last minute cousin aku tuh xjadi nk ikot ,
sbb aku kuar ptg2 . Tak biase lah nk kuar awal2 sgt . Hurmm
Aku pegi ngn Abang aku & Alip jee .
abah bg pinjam kete baru 4x4 tuh plak ,besttnyee .
Ajak kwn-2 smua busy kat kolej dah . Boringnyee.
Aku dah pegi TS jumpe brg yg aku nak pegi mkn Station Kopitiam.
Nak tgk movie smua start mlm , alip ajak main bowling
Aku kta nnty dia kalah . Hahaha

Last2 kami g Chow Kit kejap singgah kedai abah sewa kat org .
Org tuh jual beg , aku tgk lah bekenan .
Then org tuh kta amik jelaa byar nnty .
Sape taknak ! Amikk jelaa . Untung jadi anak tauke . Hahahah
Beli Sungless OAKLEY rm10 jee . Lagipun sungless tu lain dari lain .
Heee leh pkai g penang :)

Kami balik smpai je umah senja tu ,
Family aku tak balik lagi ,mak aku call suroh tutup
tapak niaga kat Tanjung Malim kat UPSI .
Hurmm penat xlarat ,tepaksa pegii .
Abg aku drive ngntok2 dah ,Takott !

Then balik On9 . Hahaha
Tgh gadoo ngn Afif ,ishhhh bencii !

23 December 2010

Please I want this :D

Impian aku nak beli handphone nie .
Perhhhhhhhh hot gler !
Nokia e7
Sape-2 nak bagi fon nie present for my birthday pun boleh :D

Family dari Kota Bharu

Dorang smpai dlm kul 11mlm tadi .
Fuhh bnyak gler nenek bwk makanan dari kelantan .
Tak cukup peti yg ade dua dalam umah nie . Camne nie ?
Nenek kata aku makin bulat ? betul ke nek ?
Tak pe mak aku kata janji Gebuu mcm mak nyee , Hahaha

Aku masak senja tadi ayam goreng kicap & Sayur cendawan .
Ingt kan Pak lang & Cik Ngah dtg jgk .
Masak punye bnyak .huhuhu
Family dorang tdo hotel lah ,
Rumah aku tak ade bilik tetamu laaa.
Bilik cukup utk kami anak-beranak jee . Isk ish.

Nenek tdo umh Aunty aku kat Seremban lah kan .
Sabtu mlm bru kami semua kumpul balik mkn2 kat umah aku
So plan kuar ngn myra sabtu nie tak boleh balik lewat sgt ah . Huhuhu
Pak Ndak & Mak Ndak aku plan nak g makan ayam penyet kat wangse Walk esok .
Aku meniaga nak ikot jgkk . Humm
Tak pelah cari duit lagi penting :D

Afif buat lawak bangang lagi ,
tadi dia kata kereta sewa full utk 29dec nie !
Huh aku tekejot la , dia suro nek motoo jee pegi penang .
Ishh jahat nasib die bergurau xkan nak nek moto .
Kalau dia pegi ramai-2 naik moto xpelah jgk .
Dia sorang-2 xgiler atas highway sorang-2 !

Kawan-kawan pulak xmau lepak penang sekaly .
Bile aku kat KL kalot tnye ble nk dtg penang ,
bile dh dtg semua diam xde respons .
Terasa gak lah kan dtg nk jmpe dorang jgk ,
malas nk kalot lebih-2 .
Dorang rase kawan aku dtg ah , klu tak ? aku ade bnyak kwn . Hahaha
Biar lah ! Janji Mas ade :D



22 December 2010

Tak cukup tidoo Mak !

Meniaga Car booth Sale kat UPM Serdang .
Pagi smpai tgh hari jee ,
Tiap bln org gaji je ade meniaga nie .
Tapi xtentu jgk meniaga pun biase jee .
Lagi best pasar tani kat putrajaya semalam kan Mak ?
Aku boring smpai ngntok ,
yela tdo gayut smpai 3pg ,6pg bngun dah meniaga . Gilaaa
Tak pe lah janji aku masyuk dah ah . Hahaha

Balik tuh g Giant Permata beli barang dapur jap .
Mcm biase ayat mak mkn kat Food Court ,
malas nk masak penat :/
Mak pun ikot jaa , Best nyee !
aku beli barang muka aku ,mak aku tak mau belanja .
Ish ish tepaksa lag terbang rm30 aku . Huahaua

Balik umah call Afif then tidoooooooooooo .
Zzzzzzzzzzz.
bangun On9 :)

21 December 2010

Hari Gaji

Harini hari gaji ,so niaga memang gempak ahh
semngat jee rase . Hahaha
meniaga ngn mak today . Banyak oonggg arini .
Balik niaga jee aku ajak mak mkn Restoran Papa Chops.
Yelaa lapar lgpun tgh masyuk . Thnkss Mak !

Malam jee aku boring call ika lah tnye gosip .
Tekejot gak ah gosip aku dgr nie .
Nak tau ? tgk melodiiiii , Huahau

Tgh hari td lecture aku call Cik Nisa .
Dia tnye nak berhenti belajar ke nak kawin ke nk ulang sem ?
Afif pulak dah tipu aku awal-2 kte boleh msuk sem 4
tak pyah ulang2 .
Aku seronok laa . Aku tnye cik nisa
Dia kata 'kamu ingt boleh men lompat-2 ke'
Babiii Afif pekena aku . Haree tul !
Then aku ckp ngn cik nisa nk behenti jee
29dec dtg penang isi borang :/
memang lah tak nak berhenti ,tp sbb kesilapan kami
yg buat praktikal smbil lewa ,wat camne kan ? huhuhu

Wat camne xde rezeki nak study dah
meniaga lagi best hari2 dpat duit , keje rilex xde bos yg marah2
:D
Memang meniaga penat ,
Muda-2 je penat tua2 senang .
Cth nye Abah aku lahhh . Hahaha

Kpd kwn-2 aku yg still study teroskanlah study .
Maybe korng boleh tahan dgn kerenah hotel tp aku tak .
Aku rindu korang giler babii , rindu penang , rindu mkn nasi bujang :(

Afif Sayang gayuttt okay !

20 December 2010

Cat Bilik :B

bangun awal todayy ,
pegi pasar ngn Mak . masak lunch .
Aku masak Ikan Pari masak Asam Pedas .
2nd time aku buat ,not bad lah cm mak aku nye masakan . Haha
ofcourse dgn ayam goreng . Mmng wajib msak asam pedas kena
ada ayam goreng . Hee

Lepas dh makan , adk2 aku ajak cat bilik.
So aku dgn penat tepaksa lah buat khamis nenek dh dtg .
kena lah kemas2 skit .
Punye berhabok bilik kipas . bertahun aku xkemas bilik .
Camnie lah jadinyee ,dlu study mne kesah sgt pasal blik nie
Skrg dah xstudy kena kemas2 lah . Kwn-2 baik aku tau lah cmne keadaan bilik aku
klu aku dh malas sgt . Hahaha

Warna bilik aku sebelum nie Pink & Kuning . Ceria sgt .
Dah meningkat umur nie wat la warna Mutiara grey .
Cantik sgt warna nie nmpak bilik mewah jee . Hahaha
Punye lame aku cat tadi , start kul 1 setel kul 8mlm .
Puass kemas buang ape yg xpatut , Bajuu?? kenapa bnyk sgt !!
I need more ALMARI .please abah ?
Ade duit lebih nanty nak beli almari kasut lah ,bnyak kasut letak rata-2 jee :(
nak pegi IKEA cari tempat gatung beg , beg penuh belakang pintu . Jadi Sempit .

Aku janji dgn adk-2 aku yg tlg cat tadi nak belanja movie larh .
Mamposs pokai . Hahaha

Afif Syg, mlm nie gayut lagi k ..

Ponatttttttttttttt!

19 December 2010

Super Savers

Bergayot ngn Afif sampai 3pg .
Dia balik umah awal boleh la spent time lebih skit :)
Kami plan ke Penang lah ape lagi .
Tak puas borak ngn awk .

I MISS YOU SO MUCH !

tired tired :/

Harini bangun lewat , tak sedar mak kejut pun .
Bangun-bangun mak abah kuar dah ,Hoahhhh
Letih ari jmaat balik tgh mlm sok nye meniaga ptg nye kuar.
Memang tak msg sgt ngn Afif , Sory laa . Hahaha
Turun je bwh adk aku tgh cat rumah.
Dah siap dh pun cepat jee dorg buat , 2 hari jee.
Pas2 makan lah ape lagi tnggu . -,-
Tibe-2 Qais mat Penang nie msg aku .Hahaha
alasan dia msg sbb bru topap je pas2 xde org msg dia . Gilaa
Dia kata pesta penang arini ade Kumpulan Kristal kot dtg .
'Ingt aku minat?' aku ckp la ujung bln aku mai jmpee .Huahau

Ptg pulak pegi UIA hantar barang sbb isnin-ahad meniaga stu.
tapi pekerja mak yang jage lah , malas lah meniaga dgn
bdk2 student mesti nak murah je .Huahau

Aku just meniaga pasar tani jee selasa,rabu,jumaat,sabtu & ahad .
Mnggu nie je aku meniaga lepas tu enjoyyy penang .
Nasib parent aku bagi jee nak new year sane ,yelaa lepas tension kot . Hahaha
Mak aku gtau khamis nenek aku dari Kelantan datang .
OMG !
So plan holiday aku tunda kejap .
Ptut nye plan 27 Dec , tunda lah 29 Dec baru pegi.
After my birthday lah boleh mntk nenek hadiah . Hahaha

Sengugut aku nie sakit mcm hari petama period pulak ,
sakit glerrr :(

Balik dari UIA , pegi makan ngn mak .
lepas tu gua kena jadi Eric Leong plak
kena ubah susun perabot umah plak dah..
Pasang lah langsir baru kemas umah . Setel smuaa !
Sok nak cat bilik aku plak .
Akhirnye blik aku kuning pink nie akan bertukar warna :D

harini afif busy g kenduri , aku busy wat keje umah
lepas dh siap dia busy men game plak pas2 kuar .
bile mase time nak msg ? Whatever lah -.-


18 December 2010

Spent time with Birthday Girl !



Happy Birthday my dear bestfren eva !
Nurul Amira Najwa , lepak ngn dia jee arini .
Lepas balik niaga teros siap lepak ngn dia nie . huahau
G wangse walk je la , dekat gler ngn umah . Tak semak kena beli
tiket train . Buang duit g jauh-2 .
Wangse Walk smua ade . Hahaha

kami tnggu sasya lambat .dia amik bf dia kat kajang .
Sementara tnggu dia aku lapar gile .
I need Nasi -,-
So macam biase ayam penyet je lah .
order lele penyet 'ikan keli goreng' :D
Sodappppppppnyeee . Pedasssssss .
Jumpe lah zizie tuh kejap ,dia dtg kat table kteorg .
mcm-2 kami sempat borak yela lame xjmpe .Busyy keje je :D

Dak kenyang nak tgk movie pulak ,
Ade cerita Hantu Kak Limah tuh FULL . Ngangkung plak ? Boring !
S*** betul . Arghh
Ade pun pkul 6 ptg comfirm balik mlm , tapi laki aku bising plak .
Malas nk gadoo . So kami decide tgk 'Aku Masih Dara' .
not bad la cite dia , cm syurga cinta jgk .
Sexyy giler tnjuk bdk KL kaki clubbing lah kaki botol lah .
Tak semua okay aku dgn kwn-2 ingt lagi mak bapak kat umah tuu :)
Just balik mlm jee biase lah bkn selalu nk jmpe kwn-2 . Hahah

sebelum start movie tuh jmpe sasya kat FOS ngn bf dia
jmpe sekejap jee pun . Hurmm tak dpat beli slice kek Secret Receipe for Myra .
Sory babe ,aku memang nk beli tapi kte dua je tak best lah kan :/
Then kteorg pegi carefour plak ,jmpe Si Maysarah niee
punyee GEMOK kau skrg ,tau main bnyak pun . Hahaha
jalan-2 kteorg balik , myra dtg umh aku lepak2 jap pas2 balik .
Ade dinner dgn family katenye , Untung laa dinner kat Hotel :D
birthday aku bagi hdiah jgk okay . Heeeeee

balik je On9 FB chat ngn si Eyy Palere ,
mengadu mak xcmfirm bg g penang ke x . alahaii .
Pegi jelaa lg ramai lagi meriah naik banana boat Best tuu .

To Nur Zalikha plak , mcm-2 kat blog dia . Hahaha
Its okay ang xbleh pegi penang , takkan nak paksa .
Tapi time mas tunang january nie aku pegi penang lagi .
so kte jmpe time tu jelaa kot . Insyaallah k :)

Afif Sayang , tak marah kan ? Hahaha

17 December 2010

Ohh bulan ;/

OHHHH meniaga harini dgn penuh rase sakit OMG !
datang bulan plak dah .sakittnye perot .
dari blik As ari tuh smpai skrg bru periodd .
Pnyee lame dkat 2 bulan xperiod . Hoaaaaa
HELP ME !!

Balik je rumah kul 12 tgh mlm td ,
kena cop hrga brg ;/
Ponnatttt!

Hoaa pg sok meniaga setiawangse , sekejap jee
Tgh hari balik then kuar celebrate bufday myra :D
Harap2 perot jgn wat hal taw .please .
& afif jgn mara2 tau klu blik lmbat . Tapi i try blik awal k .HUHUHU

I need some rest .

16 December 2010

Tidoooo

harini tidoo je ! Mak yang masak arini .
tak larat bngun tak tau pasal pe .
Kemas-2 bilik on9 tidoo . Hahaha tak tau nak wat ape lah .
Mak pun kuar tak ajak ,
Mak bgtau mak dapat tapak niaga sminggu kat Uia ,
4 hari kat UPM .
So start next week mmng busy lah :/

Mak nak bkak Buku Cek utk aku lah .
Yelah bnyak brg kena beli ooo ..
Mak nak pnjam rm500, sblum g aku g penang dia bayar blik .
bagi jelaa .hee

Sory to Afif , saje marah-2 awk boringg lah .
Takde maksud ape-2 okay ,
Lovee youu .

15 December 2010

Go to Rawang

Harini bngun tdo lewat , 3g ngn afif jap .
Dia tnjuk kedai akk dia .
Ensem lah awak . *baru perasan .HAHA
Ptg pegi rawang melwat adk pmpuan aku ,
Padan muke kena blajar makan lauk skit2 . Hahaha
Lupe nak bekal ayam bakar kat umah td :/

lepas tuh ajak mak abah g tesco .
makan lah kan ,saje gedik padahal umah belambak mknan.
Mkn-2 balikk ,ajak shopping ? abah belagak ade tesco nk shpping . Huh!

Balik umah ,
Cuzen plak dtg layan lah jap ..

Ee thnkss bace blog aku :D SYOKK!

Afif boleh tolong bngun tak ?

14 December 2010

Boyfriend aku rajin !




Tadi aku meniaga Putrajaya .
Mase nak balik tu abg aku bikin panass je ,
dtg amik lmbat2 ,aku paling tak suke tnggu !
Pas2 kwn-2 dia mengacau aku je call-2.
SEMAKKK
S*** tul !
Time tu bttery fon low ,
Kesian Myra call bnyak kali .
Aku bukan taknak gayut meniaga lah babe , Soryy okay!

Harini aku makan bihun sup je .
Lapar smpai skrag xmkn ape-2.
Nak makan time meniaga sale xcecah 1k , xde selera :(

Afif Hussin sekarang meniaga jgk ,
tlg2 akk dia nye kedai .
Aku tnye dia asal tbe2 rajin hah?
dia ckp birthday aku kan dah dekat bleh lah bg hdiah .
Awwww you so sweet , i'm so touched bee !
Teringat thn lepas pnye birthday present ,lagi sweet ! :D
aku tnye mne hdiah aku ? dia ckp tnggu je dpan umah nanty santa Claus ntarkan .
aku ingt melawak lah kan. Tbe2 VAN POS MALAYSIA dtg !
'Cik Nurul Afiqah ade ?' Haaa besarnye kotak hadiah awk !
Ade Mickey and Minnie Mouse Pillow ! ala cutenyeeeee .
Tak kisah u bg hdiah ape janji u ingat i . First time kan u kuar duit kat pmpuan . HAHA
Lawak betol jantan nie !

I miss you Darlings , I miss Collage Friends ♥♥♥


13 December 2010

Baby you so cute . Awwww





Baby nie cousin aku dari Kelantan , jauh dia datang .
Nur Uzma 4 months :D

12 December 2010

Migrain

Baru jee smpai umah .
Tadi kuar dgn abgku untuk dia medical check-up utk msuk IKBN .
penat layan kerenah abg aku nie smua bnda aku kena pegi tanye :(
Aku pun check lah kepala ku nie .
Doktor ckp gua kena migrain .ishhhhhhhhhh.
tekanan pikir pasal Afif nie lah ,jgn bg aku tekanan .Hahaha

Dah setel smua tu aku g JJ ,beli baju PDI utk adkku Aliff Aqwa tu
Bufday dia kan .beli hdiah Myra jgk k :D
hadiah rahsiaaaaa. Hahaha

Lepas setel smua tuh abg aku ajak mkn Ayam Penyet ,kat wangse walk lagi .
Tak pelaa lagpun aku mmng lapar nasi .
Nmpak lah Zizie tuh nak tegor mcm busyy . So biar jelah .

Hoaaahh mase utk rest ,
Sia Afif tak bngun2 lagi . Bangun lah sayang oiii !

Lagenda Budak Setan

This movie berhantu betul lah .
teringat tgk movie nie jee ingat lah yang aku kena berpisah dgn Si Afif nie
sementara waktu je okay ! Huahau
Haih mcm2 mase tu lah dia reti nak kuar berdua ngn aku ,
g tasek kat Jitra , kayuh menatang pa ntah. xp. Jalan-2 . shishaa .
Umphh rinduu bunyi motor dia yang bising tuh smpai kat atas flat tu
dengar bunyi bising motor tuu ,tau dah dia sampai . Hahaha
Buka puasa dgn dia sahur kat Market Borong .
gaduh tiap kali dtg amik lambat ,yelah laparr bodoo ! :B
1st time couple dia lah kawan dia lah musuh .Huahaua
Aku boleh cakap ape jee ngn dia ,
tapi bgus lah dia dh sporting skit ah tak garang dah pun ,
Xtau knape takot kena tnggal kot .Hahaha
Sampai mak aku marah ckp
'macam mane laki tuh nak kat kau dgn mulot kuanjaqq' ;/
Aku balas 'sbb anak mak kan comel' Hahaha
Comel kan sayang dari janda-2 sbelum nie ? hee
Tapi i masih hormat you okay sayang -_-
Ye kami mmng bkn jiwang couple tp we love each other . Kan kan ?

Mohd Afif akan sweet bile dia rase nak sweet ,ape pnyee boyfriend . Berkira ! Hahaha
Sumpah love u ♥♥♥

Pening Kepala

hoaahh arini bngun agak pagi lah ,
Parent aku nak hantar adk prmpuanku ke Rawang .
lepas subuhh dah choww..
Abgku and Alip g meniaga shah alam dgn pkerja mak .
Aku tak ikot lah xberapa sihat & kena jge bdk 2ekor yg kena potong ANU tuu :/
So lepas kemas umah aku kena masak lunch ,
Takde idea nak masak ,asyik benda sama boring lah kan.
Bukak buku resepi masakan Indonesia .Yummyy !
Menu tuu sambal merah & ayam grg berempah . *Ayam resepi sndirii tau .
Ade Ikan? Nak masak pe plak? Humm aku wat bnda sme jela panaskan
lemak cili api semalam renew balik :)
Memang selera gilee adk2 aku makan .Alhamdulillah .
Abah and abang pun puji sedappp, bleh kawin dah nie .
Memang nak kawin pun tgh kumpul duit jee bah .Hahaha .

Tgh hari tuh kepalaku pening sesangat .
Tertido laa nak update blog pun tak jadi .humm
Bangun2 je kul 3 dah.Lamenyee tdo :(
Lagi sakit kpeala ku berdenyut smpai ke mata .
Kenapaa?? Mkn panadol pun tk hilangg.
Esok abg aku nak g wat medical checkup utk dia masuk IKBN.
aku g wat checkup jgk la ,yelaa prempuan kena selalu buat .
Mcm2 penyakit ade skrg niee .huh takoooottt .

Malam pulak cousin datang .
Beli tdung kat aku ,masuk la rm50 kat poket aku .
Dok umah pun duit masuk tauu .
Sekarang nie mmng cari duit gle2 lah nak g Penang ujung bln .
Awww tak sabar jmpe kwn2 .Mwahxx !
Dinner mak aku suroh beli kuah kacang kat Sate Kajang Haji Shamsuri .
Bkn kat kajang tau dekat ngn umah jee . Sedapp kuah kacang dia .Hiahh gemoks lah .
Aku just prepare nasi impit jee .
Tadi mase sibuk siap dinner ,Maisarah 3g aku .OMG!
Kawan lame yg agak sosial gle2 .
Dia suruh aku dtg lepak ngn dia kat tmpat keje dia.
huaaaa tgk lah klu free .Hahaha

Tgk2 tv dengan family pening dtg balik .
Sakittnyeee .Hurmm naik on9 lahh .Huahaua

Opss lupe Happy Birthday Aliff Aqwa :B
May God Bless u . I LOVE YOU !

11 December 2010

cooking time

Haaa ptg td baru je off9 perut lapar plak .
trun jee bawah mak nmpak muke aku .
'pikah masak lah ape2 mak penat' and mak teross lending atas sofa baik punyeee .
HAHA
Humm bru nak mkn air tgn mak .Huahaua
Aku pun masak lah
Ikan Masak Lemak Cili Api , Kacang panjang + Cendawan goreng , Daging goreng kunyit :D
Sodappp adk2 aku kta lapar lah katakan .

Nak kuar pegi tesco beli brg2 adek prempuan aku tuh ,
Dia nak g maths clinic kat rawang semingguu .
Padan muke kau pmpuan dah la pemalasss ! HAHA

Geramm nye Aku !


Semalam aku meniaga Putrajaya ptg2 tu ter msg lah Afif Hussin nie .
Ish aku ingat mmng tak de jodoh lah kan tbe2 dia wat biase je takde maaf ape.
Mcm s*** jantan niee .Huahau.
Dah lame2 bru dia ngaku syg kat aku cuma dia nakal skit jee . Thn depan dia berkepit ngn aku
tak leh nakal2 dah .Ishh.
Its okay ah kan tapi aku warning ahh jgn mara klu aku kuar blik lmbt ,
sbb ikot prangai diaa .HAHAHA
Padan muke kau puas hatikuu .
Ceh ceh biase lah kteorg kalau gado jap jee.
Padahal aku pun tak senang duduk tak cntct sehari tu :/

Malam tu aku tak leh on9 ,abah amik wifi suro tdo awal .
Si afif nie mntk pasword fb plak . Aku tukar la psword dah gadoo .Hee
Dia on9 aku nye sesedapp kau jee en tulis kat status 'Afif Hussin ,only u in my heart'.
Geramm!! Nakal gle awk en .
Haihhh jiwang-2 kat FB tak pyah lah syg . Dalam fon ckup ah .
Nanty kwn2 bce kte first time ade BF lakk..
Tapii mmng u sorang jee in my heart .Huahua

Thnkss darling for your Love .
Kadang-2 perangai gila2 awak lah yang buat saya Happy .
Jiwang tak? Sikitt jee nie . HAHA

09 December 2010

I'm happy if you happy

Yee happy sgt dengan kwn-2.
Sape lah aku nie nak kena ingat 24Jam.
Okay dia boleh happy dgn kawan , nape aku tak boleh ?
Aku bebas berkawan jgk .Kan?
Kenapa aku kena ikut ckp dia.Dia tak boleh ikut?
Tak adil ;/
Memang aku ego and tak akan contact dia sbb dia tak boleh layan aku
ikot suke hati dia.
Janji cam Hindu memang tension bile tnggu cam batang kayu tiap2 hari .
BOSAN !!

Sory if terkasar bahasa saya terlalu sakit hati & try to forget you .
I wish I can ;/

08 December 2010

Aku jadi nurse :B

HAHA tadi aku jadi nurse kat adk2 aku yang sunat tu.
Dorang punye geli nak aku pgang anu dorang .
Nak kencing tak sakit lepas kencing sakit plak..
Aku boh la ubat kuning tuu bg mkn ubat tahan sakit .
nak mkn nk minum kena hidang kena bg ,haiyaa gedik!
danial muntah tadi kena lap plakk geli pun tahan jelaaa :/

Afif where are you??

07 December 2010

Nabil & Daniel SUNAT !

Haha adk aku dua orang tuu kena sunat pakai laser kot.
Berlagak kena sunat .tak sakit katenye.Pirahhhhhhhhh.

Esok khamis,my mom suroh kemas2 kedai tmbah barang ,
yelaa busy meniaga luar jee kedai tak de sape jage .
Huaaa nak buat bisnes card xde idea lah ,feningggg !

yang LELAKI sorang nie kacau aku tidoo ,
kul 5 pagi dia call suro on9,gilaa aku xlayan .
kul 7pagi call lagi suro layan dia.tak larat lah sayang nak bngun pg2 on9.HAHA
tak tau lah dia tido pkul bpe .Gillerrr. I know u miss me .kan kan ?? haha

then pg td WAN NOOR MASHITAH msg kate dia mimpi aku meninggal ,Astaga MAS !
pas2 dia teros xleh tidoo.gila ang kan ? rindu lah tu tak pe kte g pesta nnty k :)
lepas itu ade no kedah kacau ,mntak bekenalan ? of course xdilayan .
tapi bru on9 nie no tu junior aku kat kolej laa. Sory la adk EIRA EMY :)

Tu je kot nanty rajin update lagi okey !
i tak sabar nak jumpe u darling Afif -_-

Holiday in Port Dickson




Baru balik dari PD ,penatnyee!
Check in Hotel Permaisuri ,not bad lah .Hotel baru .
Naik banana boat jauh glerr bwk ronda smpai ujung pulau.
Men bola ngn adk bradik mmng FUN glerr.
Makan ramai2 amik gamabr .hee
Bukan senang nak bercuti rmai2 cam tu .Kan kan?
Next year Langkawi plak yerr :)

He come to me ,awww






Sory lame tak update busy dgn bisnes ,biase lah bisneswoman .hahaha
hari tuh Afif datang KL ,time 23nov . Mmang plan lame dah time baru jadi dia datang.
memang excited gilerr nak jmpe nie ,berdegup jantungku ! :)
Aku suruh dia dtg kat wangse walk tu so kami jmpe kat situ nmpak dari jauh GIGI dia sengih2 .
Aku RINDU TAHAP GABAN nie ! HAHA

Aku ajak jalan2 wngse walk dia taknak .Punye belagak mamat nie .
so teros amik cab g train setiawangse g KLCC.
Jalan2 jap dia kta Lapar .ishh cm bdk2 jln skit penat .
so mkn lah kat food court KLCC tu ,aku order Ayam Penyet dia Nasi berlauk jee .
Tak sempoii ah .HAHA

Then kami masuk butik hard hardey snap2 picture .
Kami jalan pegi Pavillion plak ,dia nak sgt jln bwk lah jln .
Yang paling lawak nyee dia buat2 jakun lah malukan aku lah konon .
Tak bleh blah dow ! HAHA
Okey kat pavillion bru kami start shpping ,situ bnyk lah brg branded yg dia nak sgt tgk !
Beli lah PDI 2 3 pasang . ajak tgk movie xmau dia kta membazir wktu aku & dia ..
CEREWETT ! tp you terlalu sweet time tuh darlings <3

Dah penat jln situ jalan BB plak ,lepak old town jap .
penat kot jalan .HUHU smpai TS shpping brg aku jee laa.
Then mlm tuh abg aku amik aku & afif g mkn kat Ampang . Then hantar dia balik umah abg dia dekat sgt ngn umah aku .hehe
Sampai umah 12 tgh mlm gak lah,nasib parent aku sempoii pnyee!

Esok pagi tu afif dpat pinjam p kete myvi abg dia plak .
Lagi rancak lah kuar kul 9pg kuar dah ,sejarah aku kuar pagi tuu .HAHA
kami g date kat tasek titiwangse breakfast ,mmng afif kat AS lain dgn afif KL ,hee
then kami g subang ,Sunway Piramid . First time aku bwk jalan jauh cam tu ..
Best glerr nak men sunway lagoon xbest klu berdua jee .kena ramai2 bru best ,kan bee?
Then bwk ronda satu KL lah ,abis minyak kete .tak pelaa bkn slalu :)

jalan jem terokk sian dia letih bwk kete .Tak pela ade i u okay je kan sayang ?
dh dekat kul 8 tu abg akak afif suro balik sbb dia naik bus kul11 mlm .
Hum its okay mmng sedeh ah rase kjap sgt jmpee . atleast next year u with me kan ? Mwahh!
Kul 9 tuh smpai umah afif jmpe parent aku jap ,then dia balik.
Nasib parent aku okay jee . mara pun tak .thankss mak abah :)

Thnkss ! Sayang u Afif Hussin .Mmmuahh !