Followers

18 December 2010

Spent time with Birthday Girl !



Happy Birthday my dear bestfren eva !
Nurul Amira Najwa , lepak ngn dia jee arini .
Lepas balik niaga teros siap lepak ngn dia nie . huahau
G wangse walk je la , dekat gler ngn umah . Tak semak kena beli
tiket train . Buang duit g jauh-2 .
Wangse Walk smua ade . Hahaha

kami tnggu sasya lambat .dia amik bf dia kat kajang .
Sementara tnggu dia aku lapar gile .
I need Nasi -,-
So macam biase ayam penyet je lah .
order lele penyet 'ikan keli goreng' :D
Sodappppppppnyeee . Pedasssssss .
Jumpe lah zizie tuh kejap ,dia dtg kat table kteorg .
mcm-2 kami sempat borak yela lame xjmpe .Busyy keje je :D

Dak kenyang nak tgk movie pulak ,
Ade cerita Hantu Kak Limah tuh FULL . Ngangkung plak ? Boring !
S*** betul . Arghh
Ade pun pkul 6 ptg comfirm balik mlm , tapi laki aku bising plak .
Malas nk gadoo . So kami decide tgk 'Aku Masih Dara' .
not bad la cite dia , cm syurga cinta jgk .
Sexyy giler tnjuk bdk KL kaki clubbing lah kaki botol lah .
Tak semua okay aku dgn kwn-2 ingt lagi mak bapak kat umah tuu :)
Just balik mlm jee biase lah bkn selalu nk jmpe kwn-2 . Hahah

sebelum start movie tuh jmpe sasya kat FOS ngn bf dia
jmpe sekejap jee pun . Hurmm tak dpat beli slice kek Secret Receipe for Myra .
Sory babe ,aku memang nk beli tapi kte dua je tak best lah kan :/
Then kteorg pegi carefour plak ,jmpe Si Maysarah niee
punyee GEMOK kau skrg ,tau main bnyak pun . Hahaha
jalan-2 kteorg balik , myra dtg umh aku lepak2 jap pas2 balik .
Ade dinner dgn family katenye , Untung laa dinner kat Hotel :D
birthday aku bagi hdiah jgk okay . Heeeeee

balik je On9 FB chat ngn si Eyy Palere ,
mengadu mak xcmfirm bg g penang ke x . alahaii .
Pegi jelaa lg ramai lagi meriah naik banana boat Best tuu .

To Nur Zalikha plak , mcm-2 kat blog dia . Hahaha
Its okay ang xbleh pegi penang , takkan nak paksa .
Tapi time mas tunang january nie aku pegi penang lagi .
so kte jmpe time tu jelaa kot . Insyaallah k :)

Afif Sayang , tak marah kan ? Hahaha

No comments:

Post a Comment