Followers

07 December 2010

He come to me ,awww






Sory lame tak update busy dgn bisnes ,biase lah bisneswoman .hahaha
hari tuh Afif datang KL ,time 23nov . Mmang plan lame dah time baru jadi dia datang.
memang excited gilerr nak jmpe nie ,berdegup jantungku ! :)
Aku suruh dia dtg kat wangse walk tu so kami jmpe kat situ nmpak dari jauh GIGI dia sengih2 .
Aku RINDU TAHAP GABAN nie ! HAHA

Aku ajak jalan2 wngse walk dia taknak .Punye belagak mamat nie .
so teros amik cab g train setiawangse g KLCC.
Jalan2 jap dia kta Lapar .ishh cm bdk2 jln skit penat .
so mkn lah kat food court KLCC tu ,aku order Ayam Penyet dia Nasi berlauk jee .
Tak sempoii ah .HAHA

Then kami masuk butik hard hardey snap2 picture .
Kami jalan pegi Pavillion plak ,dia nak sgt jln bwk lah jln .
Yang paling lawak nyee dia buat2 jakun lah malukan aku lah konon .
Tak bleh blah dow ! HAHA
Okey kat pavillion bru kami start shpping ,situ bnyk lah brg branded yg dia nak sgt tgk !
Beli lah PDI 2 3 pasang . ajak tgk movie xmau dia kta membazir wktu aku & dia ..
CEREWETT ! tp you terlalu sweet time tuh darlings <3

Dah penat jln situ jalan BB plak ,lepak old town jap .
penat kot jalan .HUHU smpai TS shpping brg aku jee laa.
Then mlm tuh abg aku amik aku & afif g mkn kat Ampang . Then hantar dia balik umah abg dia dekat sgt ngn umah aku .hehe
Sampai umah 12 tgh mlm gak lah,nasib parent aku sempoii pnyee!

Esok pagi tu afif dpat pinjam p kete myvi abg dia plak .
Lagi rancak lah kuar kul 9pg kuar dah ,sejarah aku kuar pagi tuu .HAHA
kami g date kat tasek titiwangse breakfast ,mmng afif kat AS lain dgn afif KL ,hee
then kami g subang ,Sunway Piramid . First time aku bwk jalan jauh cam tu ..
Best glerr nak men sunway lagoon xbest klu berdua jee .kena ramai2 bru best ,kan bee?
Then bwk ronda satu KL lah ,abis minyak kete .tak pelaa bkn slalu :)

jalan jem terokk sian dia letih bwk kete .Tak pela ade i u okay je kan sayang ?
dh dekat kul 8 tu abg akak afif suro balik sbb dia naik bus kul11 mlm .
Hum its okay mmng sedeh ah rase kjap sgt jmpee . atleast next year u with me kan ? Mwahh!
Kul 9 tuh smpai umah afif jmpe parent aku jap ,then dia balik.
Nasib parent aku okay jee . mara pun tak .thankss mak abah :)

Thnkss ! Sayang u Afif Hussin .Mmmuahh !



No comments:

Post a Comment