Followers

23 March 2011

Terkenang gambar mase muda

Kat Jaz Cafe balik kelas mesti lunch sini dulu,teringat Afif yang takde duit nak amik lauk bnyak so aku beli seketul ayam kite kongsi . Baru bajet malam-2 mkn maggie :)

Kelas kitchen mase Sem 1 takde lagu baju chef . So sementara kwn-2 lain bersih kitchen kami brgambar laa . Bhahaha

Time nie kat Sunway Carnival Seberang Jaya , saje test-2 makan kat kedai Thai mcm-2 mknan pelik ade . Ade duit lebih mak bagi boleh laa makan mewah skit . Mengidam :/

dulu Afif suka ah bawak aku kat R&R apa ntah nme dia . Dia kata nak berjiwang kat sni boleh laa . JIwang ape nye tgk Kapal besar-2 kat Penang nie . Tapii best !!

Nie kat kitchen cam biase ! Rindu awak kacau sy tgh masak :(

Junjung aktiviti tiap minggu kawan-2 !!





20 March 2011

AYU !

Hello guys , okay semalam aku teman Sasya pegi wedding kawan sekolah rendah dia dekat Datok Keramat. Time tu hujan . Hujan rahmat orang pnggil taw . Kami mmng plan nak pegi Hot Ballons kat Putrajaya tapi hujan mlas lah kan lagipun jauh takot tak balik umah sebelum maghrib laki i marah taw . Hee than kami lepak Wangse Walk saje la mmng kami berbaju kurung lah kan tapi semua usha pelik je . Why! tak boleh ke kami jadi Ana Rafali ? Hahaha Nak shopping? Sudah-2 lah tu menghabis duit Afiqah Halim ! :) mse tuh ade Maybank wat konsert amal ape ntah mmng ramai gler dekat situ . Sasya jume adek angkat dia okay dah borak dah lepak hantar adk sya balik kiteorang pegi Mcd ! lapar mcd teringt my sayang . hehe kami take away je makan kat taman umah aku tapi tgk kawasan taman terlalu sunyi so takot makan dalam kereta jela . Haha lame xlepak ngn sya cam tu yelah busy ngn study . Klu ade Myra ckup lah geng kami . Hahaha


ayu tak kami ? :)


For you Afif Hussin , thnkss sebab tak marah sy keluar . Sebab sy baik kan . Hee Sorry sebab fikir bukan-2 kat awk . I know awk just nak ingt kawan sekolah rendah awk . of course sy fikir bukan-2 pasal kwn sekolah pon boleh tersangkut taw ! I hate that okay ! Jangan lebih-2 ! Hee Kamii bahagia sekarang . Doakan hubungan kami :)

Iloveyou



16 March 2011

suri rumah tangga for a week

Camne citer ! Mak aku and adk bongsu aku dua orang tu balik Kelantan , yelah mak aku jarang balik dah school holiday kena balik ah kan . Tapi tinggal Abah , Abang , Alip , Danish , Uzma & Aku ! So aku lah kena masak semua ,best juga rase jadi suri rumah tngga . Lpas masak g meniaga . Perhhh. nasib mnngu nie niaga 3 kali je sminggu tak beban sgt lah kan :( Anyway mak cepat lah balik xlarat dah nie . Hahaha

CHANGE TOPIC !

Dah jauh ngn Afif ,ofcourse lah rase nak sweet je anytime . Bhahaa . Kjap-2 dok rindu ntah ape-2 bgus gak ah dlu dia bukan men Garang lagi . Sekarang tak dpat laa garang-2 cri aku BEBAI . Hahaha dah la dah praktikal kat hotel tu jangan nak melayan lah pmpuan kat hotel tu ok , dapat tau tgk lah awak ! Dah jauh bnda nak bergadoh biase lah bile check FB dia pmpuan pnye bnyak je ADD ! Geram lah aku awat gatal sgt pmpuan add lelaki ,euwwwwww gatal-2 ! Yang jadi mngsa nye Afif laa aku tnye kenal ke pmpuan nie dah muke sorang-2 cm ahli sihir dgn celak tebal . Bhahaha padan muka kacau laki aku g . Sory lah sayang , awek u kuat cemburu . Hahaha Maybe bf aku handsome kot . Handsome ker !!! :)


14 March 2011

Bercuti lagi dan lagi !

gambar nie beharga rm50 sekeping . Bhaha


Mmng xupdate lame sbb busy cari duit for holiday :)
Aku plan ngn kwn-2 aku nak g Bukit Merah lepas aku smpai penang teros pegi Bukit Merah . So sampai je aku 5 March 11 ,Apit dtg amik nek motoo . Rinduu nye kat awak ! Tapi malu-2 lah kami kan . Hahah teros konvoi ngn eyy tnggu mas ,wawa ,aijazz & maman kat sg bakap . Syok gler jmpe kwn-2 . Haha sampai je sane hujan tak frust kami ! geram gak ah sewa apartment sok pagi bru mandy . Ptg2 tu jalan-2 kwasan bukit merah perghhh banglo sebijik-2 .gilaa betol ! aku ngn apit dok blagak berangan nak beli lah wat pdang golf laa ape laa . tapi kwasan situ sunyii wat honeymoon xpa laa .

tgh servey tanah . Hahaha

Hee Sok je kami teros masuk kat Water Park mandi sbelum tu amik gmbr lah kenangan :)
After mandi tuh Afif kata Cik Nisa ntar msg suro start praktikal esok , so lpas balik dri bukit merah dia teros balik Alor Star .Sedih gler ah dpat happy kjap je ngn dia . Tapi esok nye aku suro Mas & Aijazz bwk aku pegi Alor Star laa g umah Afif . Wawa & Man pun ikot g umah Afif . Mmng mcm rombongan dah , smpai umah Afif borak-2 ngn Mama and family dia . Dpat jumpe Adam :)) Baby kakak afif bru sebulan jee kecik gler tp comel ! pegang baby tuh smpai lenguh .Puas ! Hehe than kami lepak Dataran AS , Afif ngn Eyy poyo lah kan kata ICity KL sme ngn Dataran dorang . Cehh KL nye lagi lawa okay ! Hahaha Brgmbar lah kmi pun . Lepak mkn kat Soho, aku ingt maybe mlm tu mlm last aku jmpe Afif laa nak nanges segan ngn mmber . Wat xtau jee aku balik :(

Sok nye aku ngn kwn-2 lain lepak-2 jmpe Ika , Syamet Naza Ila Pait smua laa . Haaa Dorang plan p karok kat seberang jaya . Aku takot nak bgtau afif tapi kena bgtau jgk laa . Ofcourse dia marah sgt-2. Salah aku jgk kalot borak ngn kwn2 smpai lupe msg dia . Soryy sayang :)
Jgn mara-2 taw awk mara muke xensem dah . Hehe
Balik kul 4pg gak ah tdo xingt dunia smpai lupa nak balik KL ble plak . Hahaha
Aku ngn wawa pun beli tiket KL sok nye tp Afif suro tngguh kan tiket sbb dia nk dtg jmpe aku sbb dia dpat cuti Hotel bg . OMG ! Syokk glrrr!!
Kami kena overnight la sbb sok nye bus aku pagi . Lepak mkn kat kwasan kolej dlu .
Jalan-2 lepak tasek dpan Queensbay tu teringat ah first date aku kat situ . Haha tak sangke dok bertahan lme ngn dia nie . pas2 g Line clear la wajib kena pegi sne klu g Penang ! Hahah mkn punye bnyak afif ngn eyy . style nasi tmbah kes tuh buncit !
Habis je mkn eyy ngn met balik ah bg kami dating ! Hahah lepak kat Gurney duduk situ borak-2 smpai 4 pg gak ah . Mcm-2 cite mmng dok ngn dia nie keje nak brckp jee . Jenoh kawin sok ! Haha Afif mengantok sgt minum redbull pun tak berkesan . Sian awk dtg jauh2 nk jmpe sy :(
Tp sy tau nape awk wat cam tu . Hee I love you ! Balik je kami singgah MCdonald Seberang Jaya breakfast lu lah kan . Aku suro afif tido dlu dlm 7pg ntar aku kat umah wawa . las2 aku pn tetidoo . lawak betol laaa :)
than Afif ntar aku balik umah wawa smpai situ jela kmi jmpe . Nak nanges sebak smua ade tapi nak wat cmne dia kena teroskan study dia aku ngn keje aku . If ade jodoh kawin lah kami . kan wak :( Miss youu so much !