Followers

16 March 2011

suri rumah tangga for a week

Camne citer ! Mak aku and adk bongsu aku dua orang tu balik Kelantan , yelah mak aku jarang balik dah school holiday kena balik ah kan . Tapi tinggal Abah , Abang , Alip , Danish , Uzma & Aku ! So aku lah kena masak semua ,best juga rase jadi suri rumah tngga . Lpas masak g meniaga . Perhhh. nasib mnngu nie niaga 3 kali je sminggu tak beban sgt lah kan :( Anyway mak cepat lah balik xlarat dah nie . Hahaha

CHANGE TOPIC !

Dah jauh ngn Afif ,ofcourse lah rase nak sweet je anytime . Bhahaa . Kjap-2 dok rindu ntah ape-2 bgus gak ah dlu dia bukan men Garang lagi . Sekarang tak dpat laa garang-2 cri aku BEBAI . Hahaha dah la dah praktikal kat hotel tu jangan nak melayan lah pmpuan kat hotel tu ok , dapat tau tgk lah awak ! Dah jauh bnda nak bergadoh biase lah bile check FB dia pmpuan pnye bnyak je ADD ! Geram lah aku awat gatal sgt pmpuan add lelaki ,euwwwwww gatal-2 ! Yang jadi mngsa nye Afif laa aku tnye kenal ke pmpuan nie dah muke sorang-2 cm ahli sihir dgn celak tebal . Bhahaha padan muka kacau laki aku g . Sory lah sayang , awek u kuat cemburu . Hahaha Maybe bf aku handsome kot . Handsome ker !!! :)


No comments:

Post a Comment