Followers

14 March 2011

Bercuti lagi dan lagi !

gambar nie beharga rm50 sekeping . Bhaha


Mmng xupdate lame sbb busy cari duit for holiday :)
Aku plan ngn kwn-2 aku nak g Bukit Merah lepas aku smpai penang teros pegi Bukit Merah . So sampai je aku 5 March 11 ,Apit dtg amik nek motoo . Rinduu nye kat awak ! Tapi malu-2 lah kami kan . Hahah teros konvoi ngn eyy tnggu mas ,wawa ,aijazz & maman kat sg bakap . Syok gler jmpe kwn-2 . Haha sampai je sane hujan tak frust kami ! geram gak ah sewa apartment sok pagi bru mandy . Ptg2 tu jalan-2 kwasan bukit merah perghhh banglo sebijik-2 .gilaa betol ! aku ngn apit dok blagak berangan nak beli lah wat pdang golf laa ape laa . tapi kwasan situ sunyii wat honeymoon xpa laa .

tgh servey tanah . Hahaha

Hee Sok je kami teros masuk kat Water Park mandi sbelum tu amik gmbr lah kenangan :)
After mandi tuh Afif kata Cik Nisa ntar msg suro start praktikal esok , so lpas balik dri bukit merah dia teros balik Alor Star .Sedih gler ah dpat happy kjap je ngn dia . Tapi esok nye aku suro Mas & Aijazz bwk aku pegi Alor Star laa g umah Afif . Wawa & Man pun ikot g umah Afif . Mmng mcm rombongan dah , smpai umah Afif borak-2 ngn Mama and family dia . Dpat jumpe Adam :)) Baby kakak afif bru sebulan jee kecik gler tp comel ! pegang baby tuh smpai lenguh .Puas ! Hehe than kami lepak Dataran AS , Afif ngn Eyy poyo lah kan kata ICity KL sme ngn Dataran dorang . Cehh KL nye lagi lawa okay ! Hahaha Brgmbar lah kmi pun . Lepak mkn kat Soho, aku ingt maybe mlm tu mlm last aku jmpe Afif laa nak nanges segan ngn mmber . Wat xtau jee aku balik :(

Sok nye aku ngn kwn-2 lain lepak-2 jmpe Ika , Syamet Naza Ila Pait smua laa . Haaa Dorang plan p karok kat seberang jaya . Aku takot nak bgtau afif tapi kena bgtau jgk laa . Ofcourse dia marah sgt-2. Salah aku jgk kalot borak ngn kwn2 smpai lupe msg dia . Soryy sayang :)
Jgn mara-2 taw awk mara muke xensem dah . Hehe
Balik kul 4pg gak ah tdo xingt dunia smpai lupa nak balik KL ble plak . Hahaha
Aku ngn wawa pun beli tiket KL sok nye tp Afif suro tngguh kan tiket sbb dia nk dtg jmpe aku sbb dia dpat cuti Hotel bg . OMG ! Syokk glrrr!!
Kami kena overnight la sbb sok nye bus aku pagi . Lepak mkn kat kwasan kolej dlu .
Jalan-2 lepak tasek dpan Queensbay tu teringat ah first date aku kat situ . Haha tak sangke dok bertahan lme ngn dia nie . pas2 g Line clear la wajib kena pegi sne klu g Penang ! Hahah mkn punye bnyak afif ngn eyy . style nasi tmbah kes tuh buncit !
Habis je mkn eyy ngn met balik ah bg kami dating ! Hahah lepak kat Gurney duduk situ borak-2 smpai 4 pg gak ah . Mcm-2 cite mmng dok ngn dia nie keje nak brckp jee . Jenoh kawin sok ! Haha Afif mengantok sgt minum redbull pun tak berkesan . Sian awk dtg jauh2 nk jmpe sy :(
Tp sy tau nape awk wat cam tu . Hee I love you ! Balik je kami singgah MCdonald Seberang Jaya breakfast lu lah kan . Aku suro afif tido dlu dlm 7pg ntar aku kat umah wawa . las2 aku pn tetidoo . lawak betol laaa :)
than Afif ntar aku balik umah wawa smpai situ jela kmi jmpe . Nak nanges sebak smua ade tapi nak wat cmne dia kena teroskan study dia aku ngn keje aku . If ade jodoh kawin lah kami . kan wak :( Miss youu so much !

No comments:

Post a Comment