Followers

20 March 2011

AYU !

Hello guys , okay semalam aku teman Sasya pegi wedding kawan sekolah rendah dia dekat Datok Keramat. Time tu hujan . Hujan rahmat orang pnggil taw . Kami mmng plan nak pegi Hot Ballons kat Putrajaya tapi hujan mlas lah kan lagipun jauh takot tak balik umah sebelum maghrib laki i marah taw . Hee than kami lepak Wangse Walk saje la mmng kami berbaju kurung lah kan tapi semua usha pelik je . Why! tak boleh ke kami jadi Ana Rafali ? Hahaha Nak shopping? Sudah-2 lah tu menghabis duit Afiqah Halim ! :) mse tuh ade Maybank wat konsert amal ape ntah mmng ramai gler dekat situ . Sasya jume adek angkat dia okay dah borak dah lepak hantar adk sya balik kiteorang pegi Mcd ! lapar mcd teringt my sayang . hehe kami take away je makan kat taman umah aku tapi tgk kawasan taman terlalu sunyi so takot makan dalam kereta jela . Haha lame xlepak ngn sya cam tu yelah busy ngn study . Klu ade Myra ckup lah geng kami . Hahaha


ayu tak kami ? :)


For you Afif Hussin , thnkss sebab tak marah sy keluar . Sebab sy baik kan . Hee Sorry sebab fikir bukan-2 kat awk . I know awk just nak ingt kawan sekolah rendah awk . of course sy fikir bukan-2 pasal kwn sekolah pon boleh tersangkut taw ! I hate that okay ! Jangan lebih-2 ! Hee Kamii bahagia sekarang . Doakan hubungan kami :)

Iloveyou



No comments:

Post a Comment