Followers

28 September 2011

Thank you so much friends !

Aku tau kau tuju kat aku ape yang kau tulis ape yang kau update tu tapi tak perlu lah sampai semua orang nak tau hal ini .Benda simple bila kita dapat tahu something yang menyakitkan hati secara tiba-2 ofcourse kita mengamuk update macam-2 mengadu macam-2 kat KAWAN, tapi sebagai KAWAN yang baik takde maknanya perli macam-2 if betol maksud naak nasihat kawan-2 message or call bukan public macam tu ,aku bukan artis ? Hummmmm

Memang kita tak boleh percaya 100% ,aku pun tak bodoh dalam bercinta nie aku pun banyak pengalaman bercinta memang kau tengok aku banyak berkorban tapi kau tak tau ape dia pernah berkorban untuk aku .Aku mungkin banyak ikot cakap bf aku tapi itulah guna ,persafahaman ,bincang selagi boleh selamatkan hubungan tuu ,if kau tau something yang bf aku buat tolong ah bagitahu ade bukti saksi tunjuk kat aku boleh ? Pasal saham yang aku labur kat dia aku tak pernah belanja dia beribu-2 aku tak bodoh nak habiskan duit aku ,aku belanja sebab dulu masa aku stay Alor Star dia yang banyak jaga aku bagi aku makan amik jemput macam bini dah ,ape salahnya aku balas sikit-2 dengan belanja dia sikit-2 .Aku boleh pikir lagi wahai kawan ... masa dia ade duit dia belanja aku balik bukan dia lupa aku langsung . Mungkin lelaki takkan puas dengan seorang awek tapi selagi dia bukan suami aku dia boleh cari yang lebih baik dari aku kalau ade yang lebih baik . Aku pun macam tu jugak kalau ade yang lebih baik . Mungkin cara pemikiran kita berbeza tapi bagi aku kalau ade jodoh adelah kalau takde nak wat macam mane . Ye aku rapat dgn family dia tapi itu tak brmaksud aku kena percaya dia 100% ,aku tak bodoh lagi kalau dia pasang scndal aku pun boleh ape guna pakai dua handphone tapi aku tak cari lelaki lain sebab aku tak murah nak kawan ramai-2 lelaki and aku tak cari lelaki . Perempuan tak bodoh bercinta lelaki yang bodoh tak tau hargai ape depan mata bila aku rasa dah tak tahan kena tipu angkat kaki jelaa .Selagi aku boleh sabar aku boleh tersenyum dgn kerenah dia aku sabar jelaa . Adat lah lelaki menipu tu bapak kita sendiri pun menipu mak kita jgk benda itu memang tak boleh lari . Tolong lah kalau ade tak puas hati ade nak cakap dgn aku message or call ,tak payah nak public sgt aku bukan Nora Danish .
,and one more thing tak semestinya cinta jarak jauh tak boleh kekal ,klu sayang tu still ade insyaallah berkekalan. Thankss sebab amik berat tapi dgn cara yang salah :)
Mungkin belog sebelum nie banyak terasa tapi kalau korang ade di tempat aku tau lah macam mane jangan laa nak hasut kawan-2 membenci aku .
kalau tak suka block jee aku tak rugi satu sen pon .

Okay Salam :D

25 September 2011

awesome Sayang :D

Huhh penatnye layan tetamu dtg rumah :) makanan pun tak cukup tak sangka ramai nak dtg nak snap picture pun jadi tak sempat ngn semua orang :(
Its okay la janji datang thank you so much okayyyyyyyy !

Now nak cerita pasal salah paham yang belaku ,mula-2 Afif dtg rumah ingat nak jual mahal dengan dia sebab kes yang belaku baru2 ini tapi dia dok wat terhegeh2 bila suroh explain dia kata nanty Sabaqqq bnyak jee ! HAHAHA

Lepas habis open house Aku ,Awok ,Eyy ,Myra & Sya lepak kat kg baru so memang nak explain takde mase lagi nie aku pun tunggu je layan dia pun cam taknak jee ,SORRYY wok !
then kwn-2 aku mcm boring kot dorang mintak balik kami hantar laa then lepas tu aku teros bagitahu apa yang aku tak puas hati HAHAHA si Eyy nie dgr jee (dgr jelaa hang ckp bnyak apa) !

Betina tuh nak wat baik dalam facebook semata-2 nak jeles kan aku kate bf i lawak laa ape lah .
OPSS sory bf I kate dia tak bercakap pun dgn you ALL sebab you ALL like budak-2 *tergedik. Aku cerita kat Awok aku laaa yang kau betina saja panaskan aku .Padan muka hampa! Awat hampa nak kacau hubungan orang aku tak penah sedetik nak tau pasal life korang ,nak kata bf aku lawak memang dia lawak laa sebab tu aku syokkkk bodoo ! Thkss sebab dtg KL nak amik hati I balik walaupun I maki you serupaa tak mau becinta dah HAHAHA

Moral of the story : Org yang rapat dgn kita paling cemburu dgn kebahagiaan kita :D

&&& aku penat layan si Eyy nie HAHA wat kalot . Malam tu pegi Sunway Piramid ikot jalan punye jauh tol punye banyak cari dorang bebai :) Last sekali malam tu g uptown laa lepak2 situ sampai Eyy tergoda dgn G-Shock tuu HAHAHA sampai umah 3pg nasib mak tak brapa nak mara dah kuar ramai-2 kalau keluar brdua mattiii laa Hehe esok nye kul 6pg dah bngun nak g meniaga pulak bpe jam jee aku tidoo HAHAHA habis niaga tgh hari kuar plak pegi KLCC ingt nak jumpe Ila tak jumpe pon diaa :( sian EYY :D ronda satu KL pegi ZOO NEGARA sebab dorang peminat fanatik senarioo pulon bejalan *punye penat ,then pegi wangse walk mkn Ayam Penyet bapak sedapppp ketaq kepala pedasss HAHAHA happy gile aku rase mcm ade dua balak tuu kau ade ?!

Okayy la nak tidoo pic upload bile intenet HIJAU now merah #lembap :(

18 September 2011

Tired of this

Kata kan lah apa saje janji You Happy :)
Now tengah nak menyibokkan diri utk taknak terlebih amik tahu hal orang HAHA
thnkss kepada kawan-2 yang still care for me iloveeyouuuu .

Tadi kuar lepak ngn Si myra & sya nie ,dah nak kuar call 5pm time aku tidoo tu weh !
Kalot ah siap2 nasib u all amik I HEHE
Sory yer Mas Mashitah tak call you tertido laaa .
Jumpe budak sekolah dulu si maysarah punye debab mcm mak beranak 10 HAHAH haihhh

For Who's yang read my blog .

DIJEMPUT  DATANG BERAYA RUMAH 24SEPTEMBER2011 ,
ADA BUAT MAKAN-2 SIKIT 
#last beraya di rumah nie :)


14 September 2011

Sekejap je masa berlalu !

Sebulan lebih tak update betapa siboknye diriku nie ,
Seminggu raya kat Kelantan balik KL dua hari teros terbang raya Penang dgn Kawan-2 :)
Akhirnya plan yg dirancang jadi jugak walaupun aku agak pening nak comfirm kan kwn-2 HUH !
OPSSS AWOKK sy lupa nak celebrate anniversary kite for 2 years ! Sorryy :(
takde hadiah takde celebration HEHEHE tunggu bln 12 kite sambut sama-2 dgn Mas & Aijaz!




p/s : rindu keletah mereka ,rindu teguran mereka rindu tidur bersama ,
rindu meluahkan perasaan besama-sama ,rindu untuk peluk-peluk ,
rindu nak gaduh-gaduh . Aku terlalu rindukan semuanya.
ya Allah ,Kau peliharalah mereka-mereka yang aku sayangi .
Kau lindungilah mereka di bawah kasih sayangMu & rahmatMu .
WillMissYouSoMuchFriendss :(