Followers

28 September 2011

Thank you so much friends !

Aku tau kau tuju kat aku ape yang kau tulis ape yang kau update tu tapi tak perlu lah sampai semua orang nak tau hal ini .Benda simple bila kita dapat tahu something yang menyakitkan hati secara tiba-2 ofcourse kita mengamuk update macam-2 mengadu macam-2 kat KAWAN, tapi sebagai KAWAN yang baik takde maknanya perli macam-2 if betol maksud naak nasihat kawan-2 message or call bukan public macam tu ,aku bukan artis ? Hummmmm

Memang kita tak boleh percaya 100% ,aku pun tak bodoh dalam bercinta nie aku pun banyak pengalaman bercinta memang kau tengok aku banyak berkorban tapi kau tak tau ape dia pernah berkorban untuk aku .Aku mungkin banyak ikot cakap bf aku tapi itulah guna ,persafahaman ,bincang selagi boleh selamatkan hubungan tuu ,if kau tau something yang bf aku buat tolong ah bagitahu ade bukti saksi tunjuk kat aku boleh ? Pasal saham yang aku labur kat dia aku tak pernah belanja dia beribu-2 aku tak bodoh nak habiskan duit aku ,aku belanja sebab dulu masa aku stay Alor Star dia yang banyak jaga aku bagi aku makan amik jemput macam bini dah ,ape salahnya aku balas sikit-2 dengan belanja dia sikit-2 .Aku boleh pikir lagi wahai kawan ... masa dia ade duit dia belanja aku balik bukan dia lupa aku langsung . Mungkin lelaki takkan puas dengan seorang awek tapi selagi dia bukan suami aku dia boleh cari yang lebih baik dari aku kalau ade yang lebih baik . Aku pun macam tu jugak kalau ade yang lebih baik . Mungkin cara pemikiran kita berbeza tapi bagi aku kalau ade jodoh adelah kalau takde nak wat macam mane . Ye aku rapat dgn family dia tapi itu tak brmaksud aku kena percaya dia 100% ,aku tak bodoh lagi kalau dia pasang scndal aku pun boleh ape guna pakai dua handphone tapi aku tak cari lelaki lain sebab aku tak murah nak kawan ramai-2 lelaki and aku tak cari lelaki . Perempuan tak bodoh bercinta lelaki yang bodoh tak tau hargai ape depan mata bila aku rasa dah tak tahan kena tipu angkat kaki jelaa .Selagi aku boleh sabar aku boleh tersenyum dgn kerenah dia aku sabar jelaa . Adat lah lelaki menipu tu bapak kita sendiri pun menipu mak kita jgk benda itu memang tak boleh lari . Tolong lah kalau ade tak puas hati ade nak cakap dgn aku message or call ,tak payah nak public sgt aku bukan Nora Danish .
,and one more thing tak semestinya cinta jarak jauh tak boleh kekal ,klu sayang tu still ade insyaallah berkekalan. Thankss sebab amik berat tapi dgn cara yang salah :)
Mungkin belog sebelum nie banyak terasa tapi kalau korang ade di tempat aku tau lah macam mane jangan laa nak hasut kawan-2 membenci aku .
kalau tak suka block jee aku tak rugi satu sen pon .

Okay Salam :D

No comments:

Post a Comment