Followers

23 November 2011

RINDU ooo !


Hello you olls :) Nak story pasal love story lah sebab tengah happy macam orang baru couple 2hari boleh macam tuh ? Wooot woottt ! Aku happy sebab dia dah banyak luangkan masa dengan aku ,dia dah mula kalot tak tentu pasal bila aku keluar ,bila tak dapat contact suara risau dia sabar jelaaa dengar dia membebel tapi aku tahu dia tengah risau Hehe Bila malam kalot nak call jee nak borak-2 nak tanya pendapat laa ape laa bila aku malas nak layan membebel lagi haihh sabar and layan jelaa .Sekarang pun kiteorang dah boleh paham each other kalau tak contact tak bermakna ade orang lain itu maknanya dia sibok dengan Kolej so aku mengucap banyak-2 jangan pikir bukan-2 :) Bile malam dia kata dia rindu hummm patot laa kalot semacam je HAHAH Maybe ini dugaan cinta jarak jauh tapi sikit pun sayang tuh tak kurang taww sebab rinduuuu ooo . Sebab rindu nak gadoh lama-2 tak boleh nanti rinduu :( Thnkss awak sebab sabar dengan perangai bebai saya walaupun awak buat tak tau bile saya maki hamun gooodddd job ! rindu nak jalan-2 KL ,penang dating kat Wendeys ,rindu nak jalan-2 cari makan ,rindu beborak sampai lenguh mulot sampai nak terlelap dgr awak borakk ,rindu mandi pantai dengan awak ,rindu bergadoh face to face ,rindu study dgn awok ,rindu window shopping tengok2 baju blah tak beli pon HAHA ,rindu naik motor 125z awak ,rindu tidur kat rumah awak boleh amik hati Mama awak :) rindu buat air kat awak ,rindu makan nasi lemak 60sen kat Astro Alor Star Kedah Hehe ,rindu pegi hospital dengan awk . Banyak sgttt tak mau cerita dah nanti kena ejekk over ! Biar lahhh HAHAHA

Sumpah rinduuu :'(

21 November 2011

Congrat Harimau Muda !


Congrat's Malaysia dapat kalahkan Indonesia :)
Pada mulanya memang aku tak excited dgn bola nie tapi bila dah tengok terkeluar ank tekak HAHA seronok jugak kan lebih-lebih lagi lawan Indonesia nie dah lah pakai pemain import sebab
pemain original menyemak jadi pendatang haram kat Malaysia nie serius dowww kat Chow Kit tu macam negara kedua dia kadang-2 nak pegi sana pun jadi geli dengan muka seekor-seekor macam pengganas yang pempuan indon nie buat hot pulak haihhh geram jee tgk !

Tak mau cerita hal dorang yang penting Malaysia winner proud proud :))

Ahad nie ade family day kat PD so aunty aku semua plan nak buat sukaneka ape yang perlu bagi hadiah untuk pemenang yer ? Pleasee give me some idea sebab aku ditugaskan bab nie :)
One more todayy aku dapat pun bergayot dgn Si Afif nie ,syok lah kan dapat tidor hotel kat Jitra tu Huhh! gayot jee kiteorang plan nak bisnes together gether lah kan sebab dia dgr ceramah pasal usahawan kat Jitra tu teros kalot nak jadi bisnes man pulak ! Hahaha
Tak pelah mula slow slow k sayang .Kite buat loan kita jadikan apa yang kite impikan bersama jadi kenyataan okay :) Sweet sgt awak malam nie loveee youuu <3 Biar lah orang nak kata belajar tak tinggi ke apa bila duit poket tebal orang nak kata apa lagi kan kan .

Kbaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-Welcome new followers !

19 November 2011

Penghujung Cintaku

Hello ,lama tak update kan Hee padahal baru 2 3 hari .Line internet sumpah macam bengong jap ade jap takde malas nak update :) Now aku nak cerita pasal belog someone nie sedih and tragis :( Nie web dia 'Sugar Bunny Storyy' seriusly sedih harap dia tabah kan :) Ingat ke cerita sedih camnie dalam drama je amik kau ,hargai lah awek and balak korang selagi ada selagi dia boleh buat anda tersenyum ,mungkin esok atau lusa adalah mesej terakhir dari dia atau kita ,mungkin jugak semalam or tulat last kita berjumpa .awwwww jiwang nye tapi betol kan ?

#Now cube korang feel lagu nie :) I need someone like this .
- Afif sayang jom karok lagu nie <3






14 November 2011

Tired but happy !

Hello uollss,lame tak update kan ? Seriusly busy ! Puas stay Kota Bharu seminggu mcam-2 kerja aku buat sampai kena marah semua ada ,susah jugak tolong uruskan perkhawinan nie macam-2 kerja . Ingat kena salam tok kadi jee HAHAHA yang bestnye semua family berkumpul kan kan ? Ofcourse laa dh stay sane banyak org tanye giliran aku bila ? Aku tak kisah la nak kawin lewat ke awal janji ade duit jalan takde duit jangan cerita ! :) Congrat Kakak dah kawin cepat-2 dapat anak taw . Aku bagi Kakak hadiah baju malam pertama warna merah tuu aku bungkus dalam kotak masa time bukak hadiah malu lah diaa syokk gile ! HAHAHA Birthday abah aku bagi kemeja hawaii HAHAH itu pilhan cousin aku Nana :) Malam sebelum balik KL family semua wat BBQ aku yang potong ayam perap banyak gler lak tu memang penat lah kan ? yang best sekali aku dapat drive kat sana Pandak aku bagi naik Wira dia jalan-2 KB wowww syok ! Masa on the way balik KL Abah suprise kan kiteorg anak beranak pergi Genting maybe sebab birthday dia time tu good mood lah kan saja ajak pergi genting dah alang-2 lalu situ abah teros pergi naik cable car tinggii oooo Mak gayat jee dok diam je Hahaha lawak betol :0 Adik-2 aku lagi excited tak pernah pegi lah katakan . Tapi kiteorng maik indoor je outdoor hujan lagipun jauh bejalan kesian abah sakit kaki :( tak pe dah bawak kiteorang jalan situ makan MCD pun kiteorang dah happy :) Sayang Abah !

Walaupun family aku hampir kesemuanya mulot laser takde insurans biarlah nak kata apa pun aku Happy ! && aku agak touching dgn Afif sekrang nie ,I need alone :(

06 November 2011

i'm at Kelantan

Hello Uolls I kat kelantan nie kat Kota Bharu :) Memang busy giller sampai rumah malas nak online nak hadap latop or pc pun memang tak larat :( Semalam dalam bas nak betolak KB 14 jam weh agak keras punggong aku sebab jem kalot org kelantn nie balik kampung semua . Now dah smpai tak sabar nak prepare goddies untuk kak sedara aku menikah ,kemas kampung aku nie .
Family aku balik sini next week kot mak ade appoiment ngn doktor so adk beradik I lambat dtg sni ,Its okkay lah hari hari tu 04NOV birthday my mommy :) bagi mak sandal school je mahal jugak lah en bajet lari jugak weh HAHAHA tak pelah bkn selalu .

Now kat kelantan kerja makan jela sebab nenak aku pakar memasak aku jadi pembantu tak sabar nie nak tengok org menikah camne bila pulak giliran aku ? Bagitahu afif dia kata segan nak bagitau Mama dia ,bengong hang kan kira kalau hang tanya Mama awak bagi ah ? AMIN HEHE
Okay laaa later bila tak busy update lagi okay uollss ! Kbaii :)