Followers

19 November 2011

Penghujung Cintaku

Hello ,lama tak update kan Hee padahal baru 2 3 hari .Line internet sumpah macam bengong jap ade jap takde malas nak update :) Now aku nak cerita pasal belog someone nie sedih and tragis :( Nie web dia 'Sugar Bunny Storyy' seriusly sedih harap dia tabah kan :) Ingat ke cerita sedih camnie dalam drama je amik kau ,hargai lah awek and balak korang selagi ada selagi dia boleh buat anda tersenyum ,mungkin esok atau lusa adalah mesej terakhir dari dia atau kita ,mungkin jugak semalam or tulat last kita berjumpa .awwwww jiwang nye tapi betol kan ?

#Now cube korang feel lagu nie :) I need someone like this .
- Afif sayang jom karok lagu nie <3






2 comments: