Followers

21 November 2011

Congrat Harimau Muda !


Congrat's Malaysia dapat kalahkan Indonesia :)
Pada mulanya memang aku tak excited dgn bola nie tapi bila dah tengok terkeluar ank tekak HAHA seronok jugak kan lebih-lebih lagi lawan Indonesia nie dah lah pakai pemain import sebab
pemain original menyemak jadi pendatang haram kat Malaysia nie serius dowww kat Chow Kit tu macam negara kedua dia kadang-2 nak pegi sana pun jadi geli dengan muka seekor-seekor macam pengganas yang pempuan indon nie buat hot pulak haihhh geram jee tgk !

Tak mau cerita hal dorang yang penting Malaysia winner proud proud :))

Ahad nie ade family day kat PD so aunty aku semua plan nak buat sukaneka ape yang perlu bagi hadiah untuk pemenang yer ? Pleasee give me some idea sebab aku ditugaskan bab nie :)
One more todayy aku dapat pun bergayot dgn Si Afif nie ,syok lah kan dapat tidor hotel kat Jitra tu Huhh! gayot jee kiteorang plan nak bisnes together gether lah kan sebab dia dgr ceramah pasal usahawan kat Jitra tu teros kalot nak jadi bisnes man pulak ! Hahaha
Tak pelah mula slow slow k sayang .Kite buat loan kita jadikan apa yang kite impikan bersama jadi kenyataan okay :) Sweet sgt awak malam nie loveee youuu <3 Biar lah orang nak kata belajar tak tinggi ke apa bila duit poket tebal orang nak kata apa lagi kan kan .

Kbaaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
-Welcome new followers !

2 comments: