Followers

14 December 2010

Boyfriend aku rajin !




Tadi aku meniaga Putrajaya .
Mase nak balik tu abg aku bikin panass je ,
dtg amik lmbat2 ,aku paling tak suke tnggu !
Pas2 kwn-2 dia mengacau aku je call-2.
SEMAKKK
S*** tul !
Time tu bttery fon low ,
Kesian Myra call bnyak kali .
Aku bukan taknak gayut meniaga lah babe , Soryy okay!

Harini aku makan bihun sup je .
Lapar smpai skrag xmkn ape-2.
Nak makan time meniaga sale xcecah 1k , xde selera :(

Afif Hussin sekarang meniaga jgk ,
tlg2 akk dia nye kedai .
Aku tnye dia asal tbe2 rajin hah?
dia ckp birthday aku kan dah dekat bleh lah bg hdiah .
Awwww you so sweet , i'm so touched bee !
Teringat thn lepas pnye birthday present ,lagi sweet ! :D
aku tnye mne hdiah aku ? dia ckp tnggu je dpan umah nanty santa Claus ntarkan .
aku ingt melawak lah kan. Tbe2 VAN POS MALAYSIA dtg !
'Cik Nurul Afiqah ade ?' Haaa besarnye kotak hadiah awk !
Ade Mickey and Minnie Mouse Pillow ! ala cutenyeeeee .
Tak kisah u bg hdiah ape janji u ingat i . First time kan u kuar duit kat pmpuan . HAHA
Lawak betol jantan nie !

I miss you Darlings , I miss Collage Friends ♥♥♥


No comments:

Post a Comment