Followers

12 December 2010

Migrain

Baru jee smpai umah .
Tadi kuar dgn abgku untuk dia medical check-up utk msuk IKBN .
penat layan kerenah abg aku nie smua bnda aku kena pegi tanye :(
Aku pun check lah kepala ku nie .
Doktor ckp gua kena migrain .ishhhhhhhhhh.
tekanan pikir pasal Afif nie lah ,jgn bg aku tekanan .Hahaha

Dah setel smua tu aku g JJ ,beli baju PDI utk adkku Aliff Aqwa tu
Bufday dia kan .beli hdiah Myra jgk k :D
hadiah rahsiaaaaa. Hahaha

Lepas setel smua tuh abg aku ajak mkn Ayam Penyet ,kat wangse walk lagi .
Tak pelaa lagpun aku mmng lapar nasi .
Nmpak lah Zizie tuh nak tegor mcm busyy . So biar jelah .

Hoaaahh mase utk rest ,
Sia Afif tak bngun2 lagi . Bangun lah sayang oiii !

No comments:

Post a Comment