Followers

19 December 2010

tired tired :/

Harini bangun lewat , tak sedar mak kejut pun .
Bangun-bangun mak abah kuar dah ,Hoahhhh
Letih ari jmaat balik tgh mlm sok nye meniaga ptg nye kuar.
Memang tak msg sgt ngn Afif , Sory laa . Hahaha
Turun je bwh adk aku tgh cat rumah.
Dah siap dh pun cepat jee dorg buat , 2 hari jee.
Pas2 makan lah ape lagi tnggu . -,-
Tibe-2 Qais mat Penang nie msg aku .Hahaha
alasan dia msg sbb bru topap je pas2 xde org msg dia . Gilaa
Dia kata pesta penang arini ade Kumpulan Kristal kot dtg .
'Ingt aku minat?' aku ckp la ujung bln aku mai jmpee .Huahau

Ptg pulak pegi UIA hantar barang sbb isnin-ahad meniaga stu.
tapi pekerja mak yang jage lah , malas lah meniaga dgn
bdk2 student mesti nak murah je .Huahau

Aku just meniaga pasar tani jee selasa,rabu,jumaat,sabtu & ahad .
Mnggu nie je aku meniaga lepas tu enjoyyy penang .
Nasib parent aku bagi jee nak new year sane ,yelaa lepas tension kot . Hahaha
Mak aku gtau khamis nenek aku dari Kelantan datang .
OMG !
So plan holiday aku tunda kejap .
Ptut nye plan 27 Dec , tunda lah 29 Dec baru pegi.
After my birthday lah boleh mntk nenek hadiah . Hahaha

Sengugut aku nie sakit mcm hari petama period pulak ,
sakit glerrr :(

Balik dari UIA , pegi makan ngn mak .
lepas tu gua kena jadi Eric Leong plak
kena ubah susun perabot umah plak dah..
Pasang lah langsir baru kemas umah . Setel smuaa !
Sok nak cat bilik aku plak .
Akhirnye blik aku kuning pink nie akan bertukar warna :D

harini afif busy g kenduri , aku busy wat keje umah
lepas dh siap dia busy men game plak pas2 kuar .
bile mase time nak msg ? Whatever lah -.-


No comments:

Post a Comment