Followers

12 December 2010

Pening Kepala

hoaahh arini bngun agak pagi lah ,
Parent aku nak hantar adk prmpuanku ke Rawang .
lepas subuhh dah choww..
Abgku and Alip g meniaga shah alam dgn pkerja mak .
Aku tak ikot lah xberapa sihat & kena jge bdk 2ekor yg kena potong ANU tuu :/
So lepas kemas umah aku kena masak lunch ,
Takde idea nak masak ,asyik benda sama boring lah kan.
Bukak buku resepi masakan Indonesia .Yummyy !
Menu tuu sambal merah & ayam grg berempah . *Ayam resepi sndirii tau .
Ade Ikan? Nak masak pe plak? Humm aku wat bnda sme jela panaskan
lemak cili api semalam renew balik :)
Memang selera gilee adk2 aku makan .Alhamdulillah .
Abah and abang pun puji sedappp, bleh kawin dah nie .
Memang nak kawin pun tgh kumpul duit jee bah .Hahaha .

Tgh hari tuh kepalaku pening sesangat .
Tertido laa nak update blog pun tak jadi .humm
Bangun2 je kul 3 dah.Lamenyee tdo :(
Lagi sakit kpeala ku berdenyut smpai ke mata .
Kenapaa?? Mkn panadol pun tk hilangg.
Esok abg aku nak g wat medical checkup utk dia masuk IKBN.
aku g wat checkup jgk la ,yelaa prempuan kena selalu buat .
Mcm2 penyakit ade skrg niee .huh takoooottt .

Malam pulak cousin datang .
Beli tdung kat aku ,masuk la rm50 kat poket aku .
Dok umah pun duit masuk tauu .
Sekarang nie mmng cari duit gle2 lah nak g Penang ujung bln .
Awww tak sabar jmpe kwn2 .Mwahxx !
Dinner mak aku suroh beli kuah kacang kat Sate Kajang Haji Shamsuri .
Bkn kat kajang tau dekat ngn umah jee . Sedapp kuah kacang dia .Hiahh gemoks lah .
Aku just prepare nasi impit jee .
Tadi mase sibuk siap dinner ,Maisarah 3g aku .OMG!
Kawan lame yg agak sosial gle2 .
Dia suruh aku dtg lepak ngn dia kat tmpat keje dia.
huaaaa tgk lah klu free .Hahaha

Tgk2 tv dengan family pening dtg balik .
Sakittnyeee .Hurmm naik on9 lahh .Huahaua

Opss lupe Happy Birthday Aliff Aqwa :B
May God Bless u . I LOVE YOU !

No comments:

Post a Comment