Followers

18 July 2011

1st time pegang stereng ;D

Okayyy benda nie agak memalukan tapi pngalaman yang best sgt² . Aku masuk kelas memandu lah first time pegang stereng nie cam ape g boleh lah xsusah mane just kena belajar slow-slow :D Abg yg mengajar tu kata aku kalot tekan minyak bagi laju kereta Hahah yelaa slow nye bwak gear 1 bapak boring nak race Bhaha Yang paling lawak dia suro aku berhenti mengejot terlanggar motor yg tgh parking Opssss SORYYY Haaaa Nasib dia xmarah aku sgt berani ah marah aku sepak mau ?? Ape-2 pun aku syokk sgt biar lah nak over pun :D



No comments:

Post a Comment