Followers

23 July 2011

too many stories read this !

Heelllloooo Blogger ! Okay memang sekarang kawan-2 aku agak kalot sgt plan holiday lepas raya. Memang tiap hari tweet or msg tnye benda same . Excitedd lahh mesti meriah jeww rinduu zaman kolej :) Yang aku mintak Mashitah & Salwa tu bebaik lahh cepat skit kita nak p enjoy nie ! Hahaha


Hari Rabu hari tu g tempat memandu cikgu aku tuh garang nape ? Aku tak suka org garang-2 rilex ah skit ajar aku budak baru belajar paham tak ! Dah la driver yg ntar aku balik tuh mnggatal nak mamposs HELP mee dari org tua gatallllllllll :( lagi rm300 nak bayar lesen ishhh tension betol !

For my Afif , I still LOVE youu !

No comments:

Post a Comment