Followers

27 July 2011

Selamat 1 Tahun 11 Bulan !

Selamat 1 tahun 11 bulan Afif Hussin :)
Sekejap je rase padahal baru je rase gedik-2 ngn awak Bahaha
Saya tau la lepas awak bce blog nie nak perli-2 kan biar lah belog saya !
Rindu nak pegi CC dgn awak ,pegi pasar malam, kongsi makan dgn AWOKK !
Macam mane nie RINDUU ah !

Ingt tak gambar nie ?
walau apa pun yang terjadi
ingatlah
yang saya betul betul perlukan awak
saya rasa awak pun rasa macam tu jugak :)

saya tau mlm nie saya tak ade dgn awak
tapi awk still boleh sengih cam kerang busuk kan ,
sebab saya tau awak akan check blog saya :)
Amikk cake nie makan HAHAHA

Walaupun kite bertengkar mcm anjing & kucing
maki hamun semua ada tapi saya tau saya EGO !
Sebesar mana pertengkaran kita masih ada cara nak selesaikannya kan BEE ?
Saya tak pernah lupakan awak
masa susah senang kita takde motor meronda Bahaha

' Sory jiwang sikit malam ini tgh rinduu giler '
ILOVEYOU

No comments:

Post a Comment