Followers

14 July 2011

Mai beli mai belii

Harini happy sgt ! Bulan puasa hari buat duit aku and excited for holiday lepas raya Hahaha Ika nak post kuih raya utk aku jual kat sini dia bagi rase dulu kuih raya dia padahal dh rase banyak kali ;D Tk sabar nak bulan puasa :) lagi satu tadi tweet ngn Wawa dia cte pasal PJJ ,best teringin tapi parent aku cakap suro meniaga je lah Huhuhu Sedihnye . Tadi pun Mas call ajak holiday new year kat Thailand ewahh ewahhhh teringin nak pegi tp Abah and Afif kata benda sama bahaya g tempat org , so kena pikir 100 kali okay Mas ? Ape ape punn lepas raya aku mai kat HAMPA semua :) XOXOXOXOX ;D

No comments:

Post a Comment