Followers

15 July 2011

Berbelog dalam BB ?



bhaha first time tulis blog dalam bb kecik tak puas tp sbb kan pc umah tu tnggu masa nak mampos je :( cepat laa abah beli pc apple 'ade hati nak kena belanja lg' hehe ;( afif suro jumpe mama dia kat umak kak nini nak pegi tp takde transport ah klu ade qaqa pegi okay hhuhuh okay ah meluat taip dlm screen kecik ! nak ipad pleaseeeeeeeeeeee !!!

No comments:

Post a Comment