Followers

29 June 2011

Mengemas Rumah (:

Soryyy kepada kwan-2 aku memang sibuk sekarang nie nak kuar memang tak sempat dgn nak pindah rumah bnyak benda nk kena buat kalau aku tak meniaga Soryy :(
Nie baru je mengemas belakang umah penat der ! Lagipun aku nak saving duit sikit nak Ramadhan nie aku kan dapat tapak Masjid India fuyooo xkuar kerete baru tahun depan tak tau lah .Aminn ! Hahaha
For My Darlings , dah start sem 4 nnty kat Penang jgn nak gatai sgt lahh noo ! Nanty i dah kurus i balas dendam Hahaha JOKE ! Take care okay xde sape2 nak jge awk kat sne dah. Nanty lepas raya saya datang kat awak kite lepak ramai-2 okay rinduunyeeee :)

Okay semalam kwn mak banyak tegor aku knapa dh kurus ? Aku kata xkan kot bru diet nak masuk 6 hari ? Alhamdulillah laaa klau nmpak perubahan skit-2 :)
Semalam Abah tunjuk kedai Masakan Arab kat kg Baru teringin nak pegiiii !!
Afif cepat lah dtg KL kte lepak shisha malam-2 kat situ mesty romantic glerr !
Hahahaha heart you

1 comment:

  1. qaqa ,xpew aku bole jaga afif jard qois n nijam untuk ang .HAHAHA mai laa sini .time keta aku da okay laa :D

    ReplyDelete