Followers

19 July 2010

Start My Practical



Huaahh dah sminggu qa start praktikal !!
Penat nyee jgn kate lah kan
Qa dapat kitchen section Thai,
Afif dapat Front Office (His LUCK)
Ika dapat F&B,
Syamil and Nizam sme ngn qa .
Sharman jee Housekeeping ,makin kuruss diaa /caiyoo

Today jee qa cuti dapat lah tlis blog jap :)
Macam2 ragam dlam Hotel The Regency niee
Semua ikot mood ,ade yg gatai ade yg diam .
Mcm2 ah and i still cntrol my iman supaya still with my BEE .hehe (syok la tu)

selama stay kat section Thai qa blajar mcm2 gak ah
Cara setting buffet ,masak nasi ayam ,kerabu ,nasi goreng ala Regency .
Wahh best sgt lbih g dpat Chef Kak Mashitah
Dia punye cara ngajar best sgt and dia pham ah kmi bdk2 kdang2 mlas kann .hehe

Nasib lah time rest jmpa jgk Si Afif tu klu x balik bru jmpaa
Kdang2 meluat gak ah Afif dok wat peramah ngn pmpuan2 kat hotel.
Tapi nk wat cmna en dah keje biar jela kwn2 xkesah sgt ah
(but nk tegor pmpuan jgn depan aku meluat tau x blknag xpe)
Jgn lebih2 smpai terangkat mmng xde maaf bgmu dh laa .PAHAM X ?? hahaha
Tapi lpas keje nie qa rase cmne ntah asyik nak mara gado jee ngn dia,
Maybee penat pas2 dgn xmandy lagi kuar rse xselesa
tuu keje nk marah jee.. So sorry if i hurt u :(
sayang awk sorang jeee .mwahxxx !

Ade mse i tlis2 g k .byessssssss



No comments:

Post a Comment