Followers

01 January 2011

New Year in Penang :B



Hello YOU all !
Best gler dpat lepak penang terubat rindu time study dlu .
Sampai jee Butterworth Afif amik , jmpe wat muke malu-2 . Sial tul main-2 .
Dah dtg lambat . Haihhh
Lepas tu kami ke kolej lah aku nk isi borang merah .
Afif continue study sbb family dia xbg berhenti study .
So its okay lah kan xkan nk halang pulak ,kte bkn bini dia lagi
nak control gile-2 .
Tapi dia ckp nak praktikal KL sbb duit pun dpt aku pun dpat . Hahaha
Agak terase gak lah lecture style perli-2 .
Tak pakai tdung pun nk kta mcm2 ,klu student lain xkisah pun .
Tau lah aku study tak habis , tp dorang perfect ke ? Hahah

Than teros g Penang . Yahooo tak sabar nye .
Dlm kul 6 gak ah smpai .
Dah rilex-2 mlm tu Afif bwk pegi mkn Line Clear . Itu yg paling rindu
Nikmatnyeeeeeee !! sedapnyee Afif belanja plak
,mmng aku nmpak lauk sotong bsar-2 jee .
Hahaha
Then lepak2 gurney jumpe Pait jap .
pas2 balik tido penat glerr !

Soknyee bngun agak lewat , Afif bwk mkn kat tepi
pntai Quensbay tu . Mkn nasi ayam madu ngn Cendol pulak .
Fuhh layann .
Dah dekat ngn Queensbay ape lagi shopping lah !
Ingt nak tgk movie tapi dh nmpak Padini nmpak kedai mcm-2 .
Jadi dh lambat ah kan , shopping jap Qais msg tnye kat mne .
So g jmpe dia kat dpan pantai Queensbay borak-2 .
Belanja dia mkn Potato Roll . Pas2 blah lah ,jnji nak jumpe kat Pesta plak .
Hee tak sabar nak pegi !

Pesta Sungai Nibong

Malam tuh siap nak pegi pesta jumpe Mas & Aijazz .
Ramai gler orang jalan jem . fuu penat2 parking rm5 .
Jauh gak ah parking jalan-2 jmpe Mas kat pesta .
Pelukk ah ape lagi rinduu glerr , Mas dh gemokk . Pndai aijazz . Hahaha

1 token rm 2 . Hahaha
Game smua nak 3 token - 5 token . Giler
Mule-2 beli ah rm20 token .
Afif nk main tikam-2 konon nk dpat kan hdiah bufday .
Tapi abis rm12 xdpt2 jgk , Mlas ahh
Hahah G masuk umah hantuu . 5 token sorang .
Bkn selalu nk pegi msuk jelaa . habis takot lah hantu tuuu dh kejap
je roller coaster dia ! Hishhh
Bnyak gler org meniaga situ mesti meletup2 pnye .
Jalan-2 cri brg kami beli air twister rm10 dpat 5 botol .
Potato Chips lagi ,Mmng cm laki bini g beli brg . Hahah

then perot aku bebunyi2 mau mkn .
aku balik ah Mas nak g KL amik tdung kat sne .
Dia balik aku balik g mkn kat Stargate tmpat
aku dgn kwn-2 kolej berbuka puasa dulu .
Order 1 set for 2 persons , rm 35 .
Ikan Siakap Masak Pedas , Kailan Ikan Masin , Telur Dadar & Tomyam Campur .
Nyummy-2 . Lame xmkn ngn Afif ..
Kenyangg sudaaahhh .
Balik tidoooooo .
Soknye lunch kat Gurney Plaza ,
mkn restoran Siam Ekspress . Order laksa Siam jee .
Sbb mknan tu pling murah yg len berpuluh2 . Hahaha
Kat Gurney bru kmi tgk movie Gulliver's Travels .
Afif punyee syok gelak xingt dunia . Lame xtgk movie sme2 kan bee ?
Kami balik jap mlm kuar balik sambut New Year lah .
Aku dh janji ngn Afif nk belanja dia mkn T.G.I Fridays kat Queensbay .
Mlm nie kat T.G.I ade Countdown for 2011 .Awwww
Harga mkn kat situ gila-2 betul . Kmi order appertizer jee .
Nak mkn main course hrga 50 ke atas bek mkn Mamak . Haha
Sempoii gle tmpt dia ala-ala clubbing , org penang cm KL sbijikk .
Heeeeeeee
Then kami jlan kat konsert Queensbay tuh penoh gler org .
Mcm kat China dh penoh org cina . Haiyaaaaaaaaaaaa .
Tgk Bunga api dgn yg tersayang . So sweeetttt . Hee

Balik tuh aku mne kenyang mkn T.G.I tuu .
Ape lagi melantak Nasi Kandar Line Clear kul 2pg .
Gila-2 Obesiti . Ish ish
Balik jee sok nk kena blik KL dah .
Aku amik bas kul 6 ptg , sempat lah nak kuar lagi .
Pegi Sunway Carnival , g mkn Nando's .. Lunch .

Dekat Nando's

My Chipmunkss !

Jalan-2 jee jmpe kdai hdiah . Afif kta nk hadiah tak ?
Aku ckp nak ! Dia kta pilih ah .. Syokk glerrrrrr !
Awk sweet okay even jarang tunjuk .Mwahhhhhhhhhhhhhxxxxx !
Aku plih Chipmunks Girlfriend Bear . Comel sgt2 . Thnkss bee .
Dia kte thn nie hdiah tak suprise sbb dia keje pun gaji dpat last minute .
Susah lah kan . Its okay .
Jalan-2 shopping skit2 jee . Kami dahaga . Hahha
Pegi secret receipe order Oreo Shake and slice kek je .
Ade jgk kek bufday . Hahha
Tp sblum g penang pun Mak dah beli kek Carrot & Choclate
tp xsempat nk snap pic :(

Dah tibe masenye aku balik KL . Sedihnye .
Nak nanges jee rase tp tahan sbb nnty Afif perli .
Hee aku naik bus dah nmpak Afif jalan sorang-2. Hummm

I miss you sayang .
Qa happy sgt 3 hari ngn awk .
Lg 10 hari kte jumpe lagi kan .
Sy ingt pesan awk
'Kalau kite kahwin Afif meninggal , awk jgn kahwin dgn org lain tau. Sbb kat akhirat nanty kite tak jmpe dah' .
Emmm sedih jeee :(


No comments:

Post a Comment