Followers

10 January 2011

Good Luck For My Friends :D


Good Luck kwn-2 ku yg brjaya ke semester 4 . Best je korang dpat lepak-2 kdai kak Mas cam dulu. Kat situ lah smbut bufday ,kat situ lah keje dok umah bebai :( rinduu nye kat umah sewa . Biase aku ,ika ,wawa & mas yang keje kacau org . Even aku ,mas ,wawa, zizie ,ejad ,qais ,apit dah xde kiteorang xkan lupa kenangan kite memekak kat umah se wa tuh .sampai sbuh pun kte xtido lagi . Sampai kelas ngntok-2 je ,abis class tdo xingt dunia . Kes tu tdo lewat . Hahaha Lawak betul ! korang la kwn-2 yg paling sporting & xpenah terasa ngn prngai aku . thnkss :)
memang bnyk sgt kenangan yg susah aku nak lupe . menyesal pun ade sbb wat hal time praktikal .
ikot kan nk ulang sem pun tak guna dah , korang takde xsame feel cam dulu . Tp Insyaallah aku boleh berjaya cam korang dgn bisnes aku . doakan aku yer :D
Takde org nak ketuk pintu Ika & Ila tuu bngun pagi . Takde org nak mengilai mlm-2 buta kalau tak aku ,wawa & mas . Tak dilupaii Naza yg suke merogol org gelak cam ... Hahah sbb tu xleh tdo keje dok gelak :( Seriusly kalau boleh putar mase cam Doreamon tu aku wat elok-2 balik . Hum
Rindu Ila punye gedik skit2 tnye 'Qa aku cantik tak ! ' Haihh cantik Ilaa bdk-2 kelate mmng comey sokmo ! huhuhu Dgn Ika keje borak gosip hal senior ,yelah nasib kami lebih kurang same .
Sape suro senior kcu bf kiteorg . Kan kan ? Hahha Past is past :) lagipun bf kteorng kwn baik mmng aku keje dok lepak ngn ika je sbb kami selalu double date . tak aku gado ngn apit ,dia gado bf dia .mmng lawak ah bile pk balik .mcm bdk-2 !
Dgn Mas & Wawa memang kami sekepala ,hantu gelak . Aku boleh tak tido if dorang ade .
Tapi kami jadi tak rapat bile wawa scndal ngn TUTTTT , dia selalu kuar ngn scdal dia , mmng dia xcite kat aku hal personal dia tapi aku tau . Orang dok bercerita hal dia bnyk sgt smpai aku tak larat nak dgr & kami pun dah xkwn ngn dia . Semuanya pasal scndal dia yg mcm s*** tuh masuk cmpur hidup dia mainkan prasaan dia smpai dia lupa kwn-2 dia . Kalau x msty kteorg still naik moto bereempat bertiga . Hahaha tp last2 dia okay balik :)
sejak xrapat ngn wawa aku rapat ngn mas ,sbb mas couple ngn senior . Bagus lah dia dh jmpe lelaki yg boleh control player dia .Hahaha mmng kmi keje dok sebilik je cte mslah msing-2 . Wat assingment sekaly .Mmng mas pun bnyk abiskan mase ngn bf dia tp aku pun same kalau aku xdate sehari mmng xsah . Lepas isyak je mmng wajib date . Mkn kdai bwh umh sewa lepak smpai pagi ,kdng2 smpai xtau borak ape jadi nak gadoh . ble xjmpe pk bkn-2 .Hahah
rindu ble xde duit nak bajet aku masak mggie afif beli telor aku masak kmi mkn same-2 . sweetnyee bnda tuh smua .
Tak dilupai roomate aku zizie , mmng kami selalu gado even dia EX Afif sbelum Afif kenal aku. Mmng kelakar cmne aku leh jatuh cinta kat Afif nie ,dah sah-2 dia ex zie nie . Hahaha
Tp skrg zie tuh bakal besan aku tau . ye kami selalu gado sbb dlu zie bnyk bg info kat ex KL aku nie ,aku kuar ngn sape blik kul bpe smua dia gtau ex KL aku .menyirapp lah aku pun .
yelaa dia bngng sbb aku couple ngn Afif nie ,aku rampas bf dia plak . Tapi sbb zie nie curang ngn Afif sbb tuh Afif dtg cite kat aku . Aku dgr2 lame-2 sangkut . Hahaha
Bile dh boring sharman ,qisti ,ejad ,syamet & lain-2 ajak lepak tmpat jamming dkat ngn kolej .
konon realised tension . Hahaha Ikot lah kami pun . Hujung mnggu kalau xikot Afif balik kampug dia kami rmai2 lepak Pulau . Ronda-2 nek moto .First date aku nek scooter VS . Hee
Memang lah nmpak xmanis ble org taman kat kolej tgk kami blik nk sbuh ,
tapi kami bukan wat pelik-2 .kuar ramai-2 ,bile lagi nak lepak cam tu . Kat KL sbelum kul 10 kena ade umah dah . adat laa bdk-2 kolej . Hahaha

Aku tau semua tuh xkan berulang lagi
Hope You All Sucsess <3
Aku rindu korang sgt-2 !!!

*If sesape bace ade xtulis hal korang , soryy aku try perah otak aku :(

No comments:

Post a Comment