Followers

18 January 2011

With you


Dah one week tak update .busy sgt2 . Lepas meniaga UKM , UITM pulak . Mak aku nie giler tapak btul pkerja xbnyk ,Huhuhu Afif pulak dah one week kat KL . ari tuh aku ajak dia niaga UKM Bangi sekali yelah aku boring niaga sorang . Dia teman lah aku naik train ,bleh la dia belajar skit-2 . hehe Lame gak ah dok meniaga mgrib bru balik lepas 2 ajak dia mkn kat JJ Wngse Maju je .Than abg aku amik aku kat JJ ntar afif balik kat umah akk dia Gombak ,aku naik lah umah kak dia jap jmpe mak dia smua . Segan gak ah dh 3 bln xjmpe ,hee Kul 10 mlm aku balik . Tapi umah kak afif nie kire jauh dri umah aku lpas2 kat area umh kak dia xde train ,jadi susah kmi nk jmpe wlaupun kjap :( Sedih gak ah .

What do you think ? Mantop tak ?


Tapi tadi kteorg lepak Pavillion , sehari suntuk kat sna. Jumpe jee kami gadoh teros sbb dia confused ngn train nie . Haha merajok smpai rase nk balik . Dh lame-2 elok blik ah , beli tiket movie Khurafat . perhh cite tuh seram gler & lain dari filem hantu yg lain . You all pegi lah tgk mmng layan smpai kmi xleh nk borak dlm movie tu . Hahaha Sbelum tgk movie tuh kteorg dh mkn kat foodcourt pavillion tu . & aku sempat beli purse yg baru kat Vincci . rm 69.90 less 20% . How much ? Hahha cun glerr afif yg pilih aku yg bayar . Huahau setel tuh cafe-2 kat starbucks lu cte pasal praktikal dia . dia takot nk praktikal KL ,hotel 3 bntang pun mcm 5 bintang . Gilerr ah kami penah rasainya kat hotel kedah pun busy keje sakit nk mampos ape lagi KL . So if dia better dgn praktikal kat kedah . Aku okay je lagipun kat KL aku mmng busy gler kot :( Dah tu kami window shpping lah kan g Lot 10 beli kasut kat Vincci ,rm65 less 20% how much ? Haha Kasut tuh mmng agak jarang org pakai tapi cun gler ! Aku minat & afif lagi suke aku pakai lain dri org len . Hee Afif beli seluar hawaii kat Quicksillver mmng mantap laa ktanye muke berseri-2 dh dpat seluar tu . Nak beli t-shirt kat Padini xlarat nak beli dah . Hahaha letih bejalan lepak kat bistro BB , nmpk gerai tapi ade Tax . Haha

Mlm tuh balik kul 9 tnggu family afif dtg amik kat stesen lrt . punye lame tnggu sempat la dating2 jap . Kul 10 bru dorang smpai than dia family dia ntaq kat umah . Parent aku bsing xjemur kain je ,nasib x marah sgt . amin-2 . Hehe
Tak puas lah jalan ngn dia !!!

2 comments:

  1. Untunglah beli kasut, kahkah :)

    Style beb! Tapi jgn tak pki sudah ye. Wee

    ReplyDelete
  2. Hahaa tu la lebih selesa pkai selipar jee . kte g jauh-2 pakai ah klu g wnse walk je xpyh ah pkai . Haha

    ReplyDelete