Followers

03 January 2011

Excident bushhhhhhhh !

Afif xcident !!!
Mcm mane dia boleh lnggar apex tua ? Hum nasib apex tuh xde ape2 xpsal2 kena byar ganti rugi ,Afif retak pergelngan tgn tapi full tgn kiri die kena simen . Lame gler tnggu dia kena simen lepas tu g wat report kat balai. Habis moto belah depan . Kesian tapi nak wat camne? Hum camne dia nak wat praktikal dgn tgn mcm 2 .Pening aku pkir mslah nie :/
Haih mcm2 jadi time dh smngat nak study . Kolej bleh terima ke klu nk lewatkan waktu praktikal? Aiyooo feningg sudah ! Kesian dia ngadu xleh t
do luka2 kat kaki pedih xleh selimut nymuk bnyak. Aku tgh pk klu dia nk buang air besar mcm mane? Ya Allah seksanyaa ..
Kalau sy ade dgn awk skrg sy dah jage awk smpai pagi . CEH CEH ..


Ape-2 pun take care okay .
Mama msty jge awk ..
I love you -_-

No comments:

Post a Comment