Followers

22 January 2011

Alone

Afif dah balik , serius rase sedih giler kena brjauhan lagi .Dia pegi dlm keadaan kalot jgk ah kolej mntak last minute surat penangguhan praktikal , dia bukan boleh kalot :( Dia pegi penang setelkan surat-2 dia g hospital bukak simen . Saya nak sgt-2 teman awk dlm keadaan awk yg mcmnie :/
Dia tak praktikal kat KL , sbb kolej pun cam tak bagi je yelaa jauh pas2 hotel KL lagi kecoh dri Kedah tu .Hishhh . Bile lagi kite dpat jumpe ? Tak pelah qa harap awk jage lah diri elok-2 . Jgn wat perangai dah ingt ur family dlu sbelum nk ponteng keje . please jgn nakal & layan girl kat hotel , girl hotel dh prngai trhegeh-2 kat laki .Hahaha Mule-2 nie msty ah rindu nnty lme-2 kte okay lah kan bee ? Everyday 3g okay !

Afif bgtau kak dia sakit nk beranak dah kot , best nyee dpat baby ! Congrat Kak ninie :)

Mas tunang esok , sory mas aku xleh g lah Penang . Aku sibuk tlg mak aku . Aku harap ang pham la,bkn sngaja xnk dtg . Ape-2 pun tahniah ,tunang jgk kau , Insyaallah ang kawin aku pegi .

ALONE BACK :(

No comments:

Post a Comment