Followers

27 October 2011

2years 2month ♥

Woot woott you ollsss ! I dah sihat dah tak pening Hehe
Lega rasenya kot tak berdenyut dah :) tapi jgn datang balik yer pening !
Baru jee balik dari beli barang meniaga dengan Mak kat Jalan Kenanga ,
penat dgn hujan nasib tak pening ! :)



Morning tadi bangun jee dgn rasa sihatnya tgk BB alarm dah 2tahun 2bulan with Afif Hussin , kalau takde alarm tadi memang lupa dah HAHA Awok pun macam ingat jee lagi pelupa ! *meluat
Takde hadiah lah nak bagi pasai awok pun kedekot so bagi kasih sayang jela okayy ! HAHAHA
Tak sangke i kita dah kawan lama kan kan ? Walaupun banyak dugaan dulu & now bile dah jarang gadoh sweet je memanjang bosan laa jom ah gadoh bagi nanges-2 sikit Hehehe
Bile lah awak nak mai menetap KL sumpah bosan takde balak kat KL nak kuar lame sikit
awk potpetpotpet pastu camne ? Pakai lawa awk bising abis tu cmne ? Hehehe Mai dok KL saya bagi kerja baikk punya ! HAHA Malas nak sweet lebih2 sebab nanti awak perasan lebih pastu ejek-2 so tak mau cerita pasal awk HAHAHA k baiii si Kembang .I'm always lebiuuuu bucuk !

Nak tidoooooooooooo ,kbaiii

No comments:

Post a Comment