Followers

22 October 2011

Mandikan Snowey & Montel :)

U olllss ,act I ade bela kcuing tau almost one week laa .
Ade kawan Idayu sekolah lama bagi baby cat nie .
Seekor white seekor lagi brown black ,comeelll sebab bulu dia pnjg :)
Tadi baru lepas beli brg kucing ,shampoo pasir mkanan dia .abis duitt !Hummm
Act aku tak berani pun pegang sebab kuku dia HAHA
adk-2 adku lah yang raji main aku tau bg mkn jeee bg dia gemokk !
Aku namakan yg putih tu snoweyy and lg seekor montel .1 jantan 1 betina :D
Kalau ade mase free memang lepak ngn kucing jee HAHA
Sibok gler mnggu nie penat online pun pakai BB jee ,nak tulis belog dalam BB cari tetidoo! HAHA

Nowww nak sambong tidoo and Afif take care for your konvoi to Sedim :)
Situ ade hantuuu hehehe

Mak beli ayamasnak makannn lapaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)


No comments:

Post a Comment