Followers

09 October 2011

Awokk I'm excited !


Salam uolls ! Sumpah excited giller nak test JPJ khamis nie ,takot lah awok oii !
Nak JPJ laki yang handsome2 boleh ? :D
Biarlah nak kalot or 'pulun' pun dah memang aku excited HAHA
Abah kata dah dapat lesen baru boleh tgk kereta apa nak
Wowww syoknye boleh pegi holiday drive je no BAS dah ;B

To Wan Noor Mashitah ,mane hang pegi ? Kerja tak ingat kawan dah ke ? HAHA :(

Haritu adk-2 aku bawak kucing mane ntah baby lagi comel giller ,
tapi aku kan takot nak pegang haiwan berbulu nie geliii :(
So try la bela belajar pegang bagi makan beli lonceng kucing nie HAHA
tp my mom tak suke pulak dah ,dia kata diri sendiri tak pandai jage nak jage kucing Hee
Biar laa bela punye bela dia hilang tadi frustt betol !
Nak bela rabbit boleh baru gigi sama mcam aku Huahaua

Getting bored nie nak pegi masak Ayam Masak Black Paper
Mantoppp siot awok nak ? Mai umah taw !


Love you Sayang ,

No comments:

Post a Comment