Followers

12 October 2011

Tutup mata MALU :/

HAHAHA malu giller tapi tak mau cerita rahsia kami dua je :)
Sorry laa tak sangka kau maksudkan dekat orang lain
WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE *malu

Okay tadi ade class driving not bad laa takde mati enjin dah
all perfect Doakan aku LULUS JPJ esok ,
aku tak takot sebab Cikgu aku bagi kata semangat tadi :)
Insyaallah berjaya siapa doakan aku ,aku belanja makan Hehe
Dah setel hal Lesen Memandu nak cari duit lebih sikit
meniaga pun dah mula okay Alhamdulillah .
Nak cari duit lebih bulan 11 balik kelantan kenduri Kakak sedara Kawin ,
Untunglah kawin awal (awal ker ) Hahaha NAK JUGAK !
Afif cepatlah masuk minang Abah support Huahaua

Lepas kenduri tu next week nye kenduri belah laki kat KL nie ,
memang sibok lah kot lepas tu holiday kat Port Dickson with family !
Duit kena cekang lah sebab parent aku kedekut nanty nak naik banana boat duit sendiri
Hahaha matii lerr !
For Zalikha Yahya : Insyaallah kalau sempat bulan 12 aku ikot pegi kenduri
Syamil Sapri tuu ke ang menikah jgk ? Hahaha date 26/12 tuu lagi 2hari birthday I okay !
Boleh bagi hadiah baru aku pegi Hahaha tak tau lagi new year pun tak plan mane lagi :)
ape-ape I message ok !

my Love Story ? takde maknanya Hahaha
Awokk tak jadi kerja kan sebab awk pemalas ! bagus laa nnty ade je betina kacau hang !
Meluat sunggoh banyak perempuan tak tau malu ,
laa nie gunting dalam lipatan banyak ,
Jenohhh !

haritu pegi uptown dgn kawan-2 tak shopping pun :(
tapi beli dvd cetak rompak Hahaha
Beli dvd 'bini-biniku gangster ,the smurf & monte carlo' :)
cepat jee cina apex nie cetak ! HAHAH
masa keluar tu jumpe bdk sekolah kata aku makin tembam
dorang kata makin bahagia memang laa .
Awokk ah nie kerja ajak pegi makan cuba jogging pulak !!

I'm happy now ,Alhamdulillah :)

I miss you

No comments:

Post a Comment