Followers

26 October 2011

Headache :(


Ya Allah ,sakitnye kepala aku pening berdenyut sangat-2 lepas meniaga semalam kena hujan
sekarang musim hujan biase kena hujan takde ape-2 semalam je kena pening tak berhenti
makan panadol pun tak jadi ape ,asal dow ? Berdiri sakit sgt kena baring jee ,makan pun berdenyut2 ! Haihhh jauhkan lah dari segala penyakit :(

Nak pegi Klinik memang taklah mesti dapat ubat biji TAK MAUUUUUUU !
Tak mau sakit nak kerja ,nak shopping HAHAHA
I need someone urut kepala pleaseeeeeee !

Wehh weh ,congrats kawan-2 ku dapat masuk POLY best nye kat Melaka kan kan ?
Okay laa dekat je dgn KL ,new year KL laa nooo HAHA happy for you guys :)

Sumpah dok pening kepala menaip pnjg-2 doakan aku cepat sembuh kbaiiii :(

No comments:

Post a Comment