Followers

04 December 2011

One happy Family at HOME !

Hellooo banyak penat sampai nak update belog pun malas nak mengadap latop ! Baru jee lepas habis family gathering kat Port Dickson ,kiteorang check in kat Permaisuri Resort kul 3ptg. Sumpah ramai giler orang maybe sebab check-out kot .Kiteorang ade 6family so amik apartment 3family satu apartment memang meriah and bising giler lah kan sampai aku kena tidor kat luar sampai demam sejuk :( tapi tak pe happy dapat lepak ramai-2 dgn family macam tu bukan senang kan .Thnkss Moksu and family plan family gathering nie bagi menjadi jugak dengan sukaneka semua memang tebaikk lah ! Lepas balik dari PD Pandak & Mandak ajak aku bejalan jee sebab dorang tak tau jalan KL ronda-2 mintak ape je dapat susahh ooo nak org belanja macam tu Hehe
Thnkss Pandak & Mandak :) tak lupe jugak thnkss Moksu bagi beg guess walaupun moksu penah guna asalkan barang original HAHA tahun depan Langkawiiiii !


- Tgk la video kiteorang :)

No comments:

Post a Comment