Followers

25 December 2011

house wife for a week !


Youolls ! Bukan senang oo nak jadi suri rumah sejak parents aku balik Kelantan amik kau basuh baju jemur baju ,kena masak untuk abg adik-2 nasib adk 2org yang kecik tu ikot mak kalau tak lagi semak kepala Hahaha memang lah biase buat kerja rumah takkan tak pernah buat langsung cari takde lelaki mau :) Tapi biase buat bila disuruh sekarang tak kena suroh kena bangun dah kalau tak adk-2 pakat bising KAKAK LAPAR MASAK LA CEPAT ! Tak pelah semalam pegi JJ jap cari barang sekolah adik perempuan aku cari beg sekolah dia then dapat lah aku shopping PADINI jap en sumpah geram weh sale sampai 70% WOOT WOOT :)

Tadi aku masak sambal telor dgn ayam grg kunyit jee sebab dalam peti ais takde barang dah nie .Kalot call mak ,mak suroh pegi giant beli ape yang patot habiskan rm100 je . Vrummm teros pegi lah tapi over bajet pulak HAHAH plan masak dinner Kuaytiaw grg so dah setel masak boleh rilex jap en memang agak memenatkan laa kan patot lah mak aku kerja membebel je rumah nie kemas jap sepah dah sabarrrrrrrrrrrrr bnyak :O

Act excited for my birthday lagi 2hari ooo tapi NO cake NO kawan-2 disisi sebab masing-2 busy NO BF sebab dia kat AS & NO my mak&abah sebab dorang kat Kelantan . WTH lahh kan ! Membosankan tapi bersyukur still bernyawa untuk masuk alam 20tahun HEHEHE (:

p/s : Happy 2years 4moths AWOK :D

3 comments:

  1. singgah sini dan follow.
    follow sy balik kalau sudi at speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete