Followers

22 May 2011

Jarum Jarum

Salam,kenapa bila bahagia sikit ade je jarum yang nak buat aku teringat benda dah lepas.Memang lah kena lupakan tapi bila tengok teringat hati sakit.Maybe dorang tak faham tapi kepada yang terasa thnkss kau dah buat kami bergadoh :) Lagipun kaum Adam nie pandai berlakon depan kite Awww so sweett belakang kita OH MY GODD ! Aku rasa dah cukup kot apa aku bagi selama nie tapi bila tak dihargai lama2 aku akan angkat kaki jgk :) Selagi aku boleh sabar aku buat kalau tak soryy to say BYE BYE ! stressed ;/


1 comment: