Followers

31 May 2011

4 hari 3 malam

Salam .
27 May 2011,
Kakak & Abg , Abg ipar Afif dtg amik aku kat umah aku dlm 1pg gak lah kami bertolak ke Alor Star :) Memang excited segan dup-2 smua ade Tak sabar nak jumpee AWOKK ! aku dah sound afif jangan tido mase aku sampai tp dia kata takkan nk wat pulon maluu EEEE geram aku sampai dlm 7pg kat umah dia . Dia syok punye tdoo aku kire nak g kejot jee tapi segan dgn abah Afif tuu . Hahaha dia dah bngun wat mcm biase je aku tau laa dia nk cover Hahaha dpat pun jumpe awak kan .Rinduunyeeee rrrrrr :) Mase lunch satu family Afif ade dalam umah sekarang dah xsegan sgt la ank buah dia semua kenal dah sedapp kak apit masak <3 dh malam skit aku ngn afif kuar jalan-2 Alor Star g tesco jap pas2 makan kat Tok Nadoq dorang kata mkn kat situ sedapp boleh laaa Eyy ngn Afif 2 pinggan gak laa .Teringat mse2 mula-2 stay Alor Star !


Dataran Alor Star ,


28 May 2011,
Pagi aku bangun buat air kat Mama Afif , Mama dia suka air buatan tgn aku taw Hahah lunch aku and afif g kenduri kawin bekas jiran dia kot sempat lah snap pic ngn Ikmal thnkss Abg Hanif (abg ipar afif ) ! patut nye family dorang plan g penang tapi tak jadi so kami wat lawak pegi giant & tesco pakai hot-2 nie . Tak pelahh first time nk kuar ramai-2 pun biase dok rumah jee :) G shopping brg dapur je sbb sok nak buat lasagnea ngn Afif Heheh Malam tu stu family g makan dekat Haji Ramli kot sedapp gak lah cam nasi LINE CLEAR :) aku ingat kan makan duit sendirian berhad aku order air mahal lak Hahaha sekali abg Afif belanjaa daa thnkss bangat :) nak g secret receipe malm tu beli kek kat dia ah tp dh lewat sgt kami balik ah tgk TV kat umah


Ikmal :)

* sory ah sayang sy bebai xbg awk kuar mlm bufday awk sbb nk awk dok ngn sy . Hahaha

29 May 2011,
Macam biase buat air dlu . Hahaha harini mmnag xg mane2 ah kan dok rumah tlg jge ank buah afif smua than buat Lasagnea lupa nak snap pic :( sedapp jgk laa kan ! Aku berkeras nak belikan Afif kek dia kta xpyah lah mahal lah so xde lah bufday kek kat dia . Aku just hadiah kan fon Nokia 5800 ME aku yang lame kat dia and baju Padini kat dia .Hehe ptg kul 5 ingt kan nak pegi penang tapi Mas tak free pulak , tak jadi pegi lah aku eyy & afif pegi Perlis makan seafood kat tepi laut . First time g sane g jeti Langkawi bestt sgt2 dpat g tempat org ! Dlm kul 10 mlm bru blik AS blik lepak2 baik tgk tv jap Heheh


Happy Birthday Afif Hussin !!

30 May 2011,
time tu mmng kalot aku suro afif bangun awal tp dia xkan bangus sbb dia PEMALASS ! penat aku kejot smpai bebai baru dia nak bangun padann mukaa lu ! Hahah kiteorang siap2 lah last je boleh date nie ! Hahha 1st g alor star mall beli silver saje jela :) ajak tgk movie Afif xnak yelaa rugi mse kmi brdua ! Hahah lpas tuh pergi makan Kuaytiaw Sup kat jalan AS walk .sedapp teringat penah date situ dlu ;0 jalan-2 belah tuh g pasific jap shopping watsons ah kan Afif kalot cari Masker . ptg dah tuh beli kuih kat family dia than balik umah lah ingt kena balik KL ptg rupe nye tgh mlm kan kak Afif kata . So lpas magrib kuar balik ah jap g mkn-2 tp smua kdai full ! geram gllerr ! Last2 makan kat drive thru KFC mkn dalam kete senang ! Mase balik tu belikan lah KFC kat family Afif <3 sampai je umah kalot mkn smua kemas barng siap nak balik dah . rse sebak gle nak nanges sgt2 tp cover ah . Afif lagii pndai cover gelak2 over ! Hummmm aku tinggalkan kad Bufday kat bawak bantal bik dia harap dia suke ah aku tau dia mmng ske syok sndiri pun Hahaha
*Thnkss Afif Hussin sbb jage qa ! I Love You ! sy tau ramai pmpuan terhegeh kat awkk xtau malu betol kan tp xpe i know lah hati awk kat sy Hahaha Sy suke family awk yg sporting <3 MISS YOU !



Inilah Adamm <3

No comments:

Post a Comment