Followers

19 May 2011

Jangan merajukk

Salam . Semalam aku kuar ngn Myra, Sya, Zaza ,Fatin BUM && kwn Zaza :) Okay lame xkuar ngn Bam sejak zaman sekolah lagi ,sesat dia ikot sasya nie . Hehe takpe lg rmai lag fun :) Kiterog g putrajaya Rock Climbing kat sne murah je rm3 masuk pkai student card Hahha hrga biase rm6 .
Semuanya zaza nye plan lah nak pegi sane okayy mmng mule-2 nak panjat dinding tu susah. tapi aku just main yang beginner je pnjt jelah kacang jee . tapi yg expert pnye susahh ooo badan berat xleh nak tampung . Huahaua bru 5 kali aku panjat okayy dh penat mula posing brgmbar sakan gituuu.
Kiteorg balik makan kat uncle kwn zaza kot kat area purtrajaya ade warung tekejot jgk Heheh sedapp mkn berlauk die . sempat aku ngn zaa main dam Hahaha okay lpas tu za n kawn dia balik kami teros ke Salon Chinta Fasha Sandha tu Hahah just potong rmbut depan rm5 je :)
g lepak wangse walk jap dh alang2 awal lg nak balik . Hehe cuci matee jela shpping stu mahal derr !Kesian sasya kena drive dri pagi Myra dh tdo kat blakang .Hahaha kami balik tepat kul 7 okay :)




Bad news nye tahun nie xdpat celebrate bufday ngn Afif :( sedihhnyeeee I'm sory takde jodoh kite nak jmpe awk ! please jangan merajuk tawww !

No comments:

Post a Comment