Followers

13 April 2011

Update bile boring sahaja

helloo guys ! Mmng lame sgt tak update sebab tak tau nak cerita ape ! Haha okay la last week kwn aku dri Penang dtg lah kan saje lah dtg KL . Thnkss Wawa, Ika, Man & Met . Dorang pun first time datang umah aku so aku excited lah jgk yelaa bukan selalu dorng nak dtg . Hee Bawak ronda KL lah mmng enat dgn jalan je smpai letih sgt . Tp i'm so sorry kat sayang aku pasal dia xdpat nak join yelah dia kan praktikal kat AS tu . Bile boleh aku dapat jumpe dia ? ofcourse lah 3July2011 time tu dia habis dah praktikal .Amin percepatkanlah waktu ! Betul-2 rindu kat dia , same time bile dh jauh nie dia akan layan aku baik sgt mcm smalm bru kenal tapi bile dah gadoh macam2 ungkit . Bhaha bak kata org2 tua dah jauh mcm tu lah dugaan nya . Aku sekarang sibuk meniaga lah kan takde mase nak main-2 dah . Parent aku suro simpan duit belaja2 simpan duit jgn enjoy sgt yer .Hee
tak de hot story sgt lah sekarang nie , pasal ex KOLEJ aku ? Macam-2 citer aku dgr skrg tapi malas nak public sbb bukan KOLEJ aku dah . Hope kawan-2 aku bertahan jela yer :)






No comments:

Post a Comment